Останні новини
02.05.2024
Нова версія програми УкрСклад 7.89

02.05.2024
Нова версія програми УкрБланк 7.89

15.04.2024
Нова версія програми УкрСклад Синхронізація з Інтернет магазином 3.20

22.03.2024
Нова версія УкрЗарплата 2024.03.22

01.03.2024
Нова версія програми УкрСклад 7.87

Нова версія програми УкрСклад 7.89
02.05.2024

Що нового:
- Додана можливість вибирати колір виділення запису чи комірки для Міток, налаштовується індивідуально для кожного документу в Параметрах програми.
- Додано підтримку POS-терміналу PAX A930, протокол JSON від Приватбанк (ТЕСТ версія).
- Додано додаткові поля "Баланс" і "Накопичувальна сума" в таблицю швидкого пошуку Клієнта під час виписки документа + додані додаткові поля (телефон, адреса і т.п.) в касові ордери, платіжні документи, договір.
- Додано налаштування обмеження "Продаж в борг не більше" в Права користувачів, додає змогу обмежувати продаж Клієнту, якщо в нього є борг більше зазначеної суми.
- Додано надсилання чеків по Viber/SMS і по email для пРРО Вчасно.Каса.
- Додано налаштування обмеження "Синхронізація з Мобільним Агентом" в Права користувачів.
- Доданий параметр "Пряме завантаження фото товарів в багаторядкові документи". Якщо увімкнути, то якщо ДУЖЕ багато фото, може призводити до довшого завантаження великого документу і до помилки "Out of memory", але на друковану форму фото товарів буде виводити швидко. Якщо вимкнути, то документ буде завантажуватись швидко і помилки точно не буде, але при перегляді друкованої форми з фото товарів буде працювати повільніше.
- Дороблено: якщо користувач через Вікно касира перемикається на іншого користувача, то тепер в "Дії користувачів" фіксується з якого користувача було перемикання, поле "№ або інші дані".
- Дороблено: при використанні вікна Швидкої оплати (F10) на основі багаторядкових документів, в призначення платежу документа оплати додається номер і дата основного документу.
- Дороблено: для Дій користувача "Вхід користувача" і "Вихід користувача" фіксується назва комп'ютера (якщо RDP, то логін користувача Windows), з якого виконувалась дія, поле "№ або інші дані".
- Виправлено: якщо виписувати через Групу документів оплату на основі Рахунка-фактури, не проставляло позначу "Оплачено" .
- Косметичні зміни в Акті інвентаризації по назвам колонок Кількість.
- Виправлення: при використанні вікна Швидкої оплати (F10) на основі багаторядкових документів, тип ПДВ для Вхідного платіжного доручення/інструкції виставляється згідно налаштувань Активної фірми.
- Виправлена помилка у Вікні касира при нарахуванні бонусів, яка з'являлась тільки при наявності товару з Ігноруванням знижки і тільки в режимі від Повної ціни.
- Виправлена помилка округлення при розрахунку ПДВ, яка впливала на копійки в звітах по Взаєморозрахунках.
- Виправлено: Націнка на товари, з використанням порожнього поля і нуля, тепер скрізь спрацьовує однаково (Редагування, правою кнопкою "Переоцінка групи" і націнка через Прихідну накладну). "" - не змінює нічого в ціні, "0" - змінює на 0, "-1" - змінює на Прихідну ціну.
- Виправлення деяких помилок при роботі з POS-терминалами.
- Виправлено: при використанні функціоналу "Швидке групове редагування" змінювало кому (,) на крапку (.) в текстовій заміні, використовувався шаблон форматування числа.
- Виправлено проблема створення декількох операцій "Службове внесення/видача", при швидкому багаторазовому натисканні користувачем на кнопку Створення.
- Виправленні проблеми округлення в багаторядкових документах, якщо був увімкнений "Режим роботи від ПОВНОЇ ціни".
- Оновлено довідник МФО Банків України (rcukru.xml) та довідник державних податкових інспекцій (spr_sti.xml).

Copyright © 2002-2023 SoftBalance