• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Вигляд чеків у вікні касира

Автор Stanislav_93, Листопад 15, 2024, 11:29:41

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Stanislav_93

Підкажіть будь ласка, використовую принтер 58мм.
Підв'язав вчасно касу до бази, все працює дуже круто, але якщо хочу надрукувати нефіскальний чек, то маю ось таку проблему, як змінити друк нефіскального чеку теж на 58мм? бо якщо я працюю через видаткову накладну то я маю нефіскальний шаблон 58мм чека. А через вікно касира друкує чомусь так.

moder

Зайдіть в архів документів "Вікно касира", відкрийте будь-який чек на "Продивитись",
виберіть шаблон який Вам більше підходить для роботи і роздрукуйте (виберіть принтер).
Програма запам'ятає Ваш вибір і в подальшому буде друкувати з "Вікна касира" вибраний Вами шаблон на вибраний Вами принтер.

molotokk

Напишіть в вайбер/тг який у вас принтер - можу скинути шаблон чека під ваш принтер
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

HumanKM

всі питання чека, вирішуються шаблоном і налаштуванням принтера
Вам вірно сказали фище
Архів до-ів
Вікно касира
відкрийте любий чек
підберіть шаблон
роздрукуйте

укрсклад сам запам"ятає останній шаблон і принтер друку і при продажу в вікні касира, буде використовувати саме цей шаблон і принтер
вайбер 050-557-46-26