• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

Чергова пропозиція по доробці програми

Автор HumanKM, Вересень 08, 2021, 09:21:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

HumanKM

Всім привіт!

Так склалося, що зараз перевожу кількох клієнтів з 1С на укрсклад. Хочу розповісти про їхнє невдоволення деякими моментами в УкрСкладі. З моєї точки зору, абсолютно виправдано:

1. Переважна більшість магазинів котрі я веду, друкують дуже багато етикеток (цінників чи штрихкодів). Укрсклад дає можливість друкувати поштучно чи погрупно, що не є зручним. Тому всі друкують з прихідної накладної. Прописують необхідну к-ть цінників і в друк. Головне потім не нажати кнопку запам"ятати, бо поставимо на приход товар. Чому б не реалізувати як в 1С. В прихідній накладній вивести окрему колонку - К-ть етикеток і щоб друк брав к-ть саме з цієї колонки. Думаю це не складно зробити. І клієнт зможе по прихідній обрати на які товари треба етикетка, на які ні і якщо треба то в якій к-ті. Ну або ж вивести окремий документ - друк етикеток і далі по принципу накладної, але з виключенням можливості випадково зберегти таку накладну...

2. Багато скарг отримую від магазинів хоз групи та будівельних. В них один і той же товар возить кілька постачальників. При цьому в постачальників десятки тисяч найменувань. Замовляти товар обираючи його по групам - нереально. Тому відбір роблять по постачальнику. Але в колонкі постачальник можна обрати лише його ІД. Як результат, ми друкуємо кілька аркушів А4 з списком ІД-Постачальник, менеджер шукає (для прикладу) фірму Аквілон, бачить що її ІД 87, тоді прописує 87 в фільтр і переглядає які товари потрібно замовити. Чи можливо вивести постачальників саме назвою - це було б більш логічно і в сто разів зручніше.

3. Пошук товару. В УкрСкладі ми шукаємо товар по якійсь з колонок: назва, код, штрикод... Чому б не реалізувати як в 1С, пошук по всьому. Щоб в одному вікні, написавши код, чи останні цифри штрихкода, чи частково назву, програма робила вибірку товарів по всім критеріям.

Дуже прошу УкрСклад виразити своє бачення і думки з приводу зазначених тем. Чи варто очікувати на такі нововведення?
вайбер 050-557-46-26

homebuh

А еще хотелось бы , что б при возврате требовало номер чека и при его вводе на основании той накладной проводило возврат.
Что бы в производстве показывало сумму компонентов по розничной цене тоже, так как от этого удобней считать, евли мы собираем комплект, то его стоимость поштучно по рознице + работа (сбор, комплектация) намного проще проставлять цену комплекта , когда вручную не ищешь каждый компонент.
Возможность частичной оплаты наличка /безналичка

homebuh

что бы при копировании товара не копировало штрихкод производителя, что бы каждый раз не удалять
и что б картинка при копировании товара если сразу же сохранить картинку к товару, то что бы сохраняло!

homebuh

Добавьте колонку с общим количеством в приходную накладную, очень длинные накладные тяжело сверять!

HumanKM

Шановні - давайте попорядку. Бо так можна засипати гілку купою сміття.
Я розумію, що доробки робляться на підставі масових запитів. Мені здається що питання озвучені мною актуальні для любого магазину.
Прошу УкрСклад прокоментувати власне бачення трьох пунктів зазначених вище.
вайбер 050-557-46-26

homebuh

ну если самое нужное то єто однозначно групповая переоценка товаров.

Vasil

Як на рахунок QR коду у фіскальному чеку?

sergius200803

якщо голос важливий я підтримую ці пропозиції. особисто було б зручно щоб писало назву фірми а не її ID.пошук теж важливий. і ще не можна створити карту товару з зображенням за перший раз. тобто сперш дадаєм товар в довіднику, заповнюєм все підтягуєм зображення, а зображення немає, повертаємось на редагування або підтягуєм ще раз, або достатньо зберегти ще раз і вуаля маємо додане фото.

HumanKM

Цитата: Vasil від Вересень 25, 2021, 07:28:57
Як на рахунок QR коду у фіскальному чеку?

Так давним давно є і працює...
вайбер 050-557-46-26

HumanKM

Хочу виразити велику вдячність за доробку з постачальниками у версії 7,50
І повернутися до друку етикеток. Прошу підтримати дану доробку.
вайбер 050-557-46-26