• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

Настройка интерфейса акта инвентаризации

Автор Artem_K, Лютий 01, 2021, 20:12:49

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Artem_K

Возможно ли при инвентаризации сделать так, чтобы после ввода штрихкода товара сканером курсор сразу становился в поле "количество" для ввода его реального кол-ва, а не попадать каждый раз мышью в это окно? И чтобы после ввода количества и нажатия энтэр программа ждала следующего пика сканером, а не вводила штрихкод в следующее окно. (Хотя иногда это и так работает..., но не всегда)

И ещё очень хотелось бы иметь возможность настройки подсветки различных строк.
Например: выделять строки с несоответствующим количеством, с нулевыми количествами и т.д.

Ну и вообще,- возможность подстройки интерфейса это всегда хорошо и удобно, а для таких программ подобные возможности могут очень сильно облегчить работу

Dignity

Також цікавить це питання але у наборі видаткової накладної. Так як в моєму випадку це гуртівня і кількості в накладній це десятки або сотні. Дуже незручно кожного разу використовувати мишку щоб ввести кількість після відсканування коду.

HumanKM

#2
1. Щоб автоматом шукало сканером - поставте галочку "Режим сканера штрих кодів". Немає на чому зараз протестить - та можливо сканер має бути в режимі сом порта а не РS2. Тут вже залежатиме від того який у Вас сканер і чи є можливим запустити його в режимі сом (якщо сканер юсб)
2. Виділення кольором є в програмі. Налаштовується в опціях
3. В накладній чи акті..., правою кнопкою мишки в нижньому вікні. Перевірка збірки накладної. Скануєте все що має бути по накладній, якщо щось не співпаде побачите виділення кольором. Застосовую для прикладу в інтернет магазинах на складі. Комплектувальник товару сканує все що складає в коробку. Якщо помилиться - програма покаже.
вайбер 050-557-46-26