• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

Висит база!У кого как?

Автор isian1, Квітень 03, 2020, 19:56:20

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

torgexpert

#60
Цитата: molotokk від Червень 22, 2023, 00:00:39
Цитата: isian1 від Червень 21, 2023, 20:36:40Доброго всім часу! Друзі ,вибачаюся що між повідомленнями багато часу ....  невистачає його ремонтувати(тестувати) базу , бо хлопцям на передок виробляємо й передаємо багато цікавих речей , від підривників та павербанків до автомобілів !
 Але , я зробив доволі цікавий тест і поки що неможу все таки збагнути в чому проблема , можливо ви мені допоможете?
 1) Взяв базу яка встановленна на версії 7.77 в якій при скануванні штрихкоду пошук займає 4-10 сек ... в залежності від потужності серверу( тести проводив на двох різних сереверах + ще на своєму робочому ПК ).
 2) результати невтішні , в базі "очищував дані" , навіть допомогли мені сховати товари які не використовуються з нулями - нічого не допомогло - пошук займає багато часу - 4-10 сек , якщо інвентерізацію робити то можна повіситися...
3) АЛЕ.... я знайшов на одному з робочих ПК версію програми 7.33 - підняв резерв на цій версії - і моєму здивуванні не було меж -  пошук працює просто чудово й миттєво !!!!
- Помітив що в версії 7.77 галочка "Використовувати сканер штрихкоду" також присутня в довіднику товарів а в 7.33 в довіднику немає - лише в документах!
  ТОбто веду до того що якимось чином "саме моя" база не хоче працювати добре на версії 7.77 , тобто якимось діями , можливо змінами утворилася така несумісність ...
 Думаю що мої експеременти не залишили сумніву що проблема не в сканері чи інших налаштуваннях а саме в моєму оновленні до 7.77 ... Я ні в якому разі не звинувачую розробників ! Тому що проблема локальна лише в мене , хочу лише знайти варіант її вирішення !
 - Можливо хтось розуміє  в чому діло ? Можливо в когось є установочні файли мережевої версії 7.33 , бо я нажаль всі повидаляв (((
0978735901 - напишіть на вайбер/тг - скину файли

У нас є 7.31 та 7.35.1 ((

isian1

Дякую хто відгукнувся ! Наразі готую базу для відправки на техпідтримку ! повернення на 7.33 якщо нічого не получиться бо хотілося б мати змогу підключити ПРРО а в 7.33 його немає (((.

isian1

УРРА ! друзі та виробники , сьогодні обновився - штрихкод літає ... - пошук менше секунди ! дякую розробникам та всім хто відкликнувся на допомогу ! Працюємо далі на підтримку економіки та боремся з кацапською навалою !