• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

DataRep1 і DataRep2 не активні

Автор sg.rivne, Червень 07, 2019, 10:15:39

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

sg.rivne

Добрий день, при маніпуляціях з варіантами звітів, вискакує повідомлення про те що не підключені дані каталоги. Раніше працювали. Десь щось відключив, тепер не розумію, що зробив не так, і де поставити галочки. Потрібна консультація.
І зразу інше питання: при формуванні звітів, прайсів, по більшості , присутня колонка КОД. В моєму випадку, ця колонка не несе особливої інформативності. Мені , в звітах більше потрібно колонка ШТРИХ КОД ВИРОБНИКА , так як я туди забивав заводський код товару ( працюю з одним виробником , код має формат СO2310833RL ) і яку (колонку) бажано використовувати формуванні звітів і замовлень . Після місяця внесення даних в ручну прийшов у відчай. Або перевносити інформацію з КОД в ШТРИХ КОД ВИРОБНИКА, або якимось чином корегувати один пункт звіту, АБО платити 500 грн і чекати одну зміну.
Допоможіть вирішити 2 питання. Пробував консультуватися по телефону, дуже важко словами передавати ситуацію. Дякую

sergius200803

заміна в звіті "код" на "штрих код виробника", дуже проста процедура. дизайнер/новий шаблон і вперед...

admin

Цитата: sg.rivne від Червень 07, 2019, 10:15:39
Добрий день, при маніпуляціях з варіантами звітів, вискакує повідомлення про те що не підключені дані каталоги. Раніше працювали. Десь щось відключив, тепер не розумію, що зробив не так, і де поставити галочки. Потрібна консультація.

Возможно отключили данные, зайдите в меню Отчет : Данные и включите нужные ДатаСеты.

Цитата: sg.rivne від Червень 07, 2019, 10:15:39
І зразу інше питання: при формуванні звітів, прайсів, по більшості , присутня колонка КОД. В моєму випадку, ця колонка не несе особливої інформативності. Мені , в звітах більше потрібно колонка ШТРИХ КОД ВИРОБНИКА , так як я туди забивав заводський код товару ( працюю з одним виробником , код має формат СO2310833RL ) і яку (колонку) бажано використовувати формуванні звітів і замовлень . Після місяця внесення даних в ручну прийшов у відчай. Або перевносити інформацію з КОД в ШТРИХ КОД ВИРОБНИКА, або якимось чином корегувати один пункт звіту, АБО платити 500 грн і чекати одну зміну.
Допоможіть вирішити 2 питання. Пробував консультуватися по телефону, дуже важко словами передавати ситуацію. Дякую

1. Думаю надо было не в штрих-код производителя заводить, а просто переименовать одно из дополнительных и в "Код производителя"  и туда забивать, если надо можем перенести скриптом.
2. Если захотите именно штрих-код производителя, то укажите для примера один отчет где так надо, покажем как переделать, по аналогии переделаете и другие, там не сложно.