• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

мережева версія, 7.00.2 ПОМИЛКА

Автор molotokk, Березень 16, 2019, 14:54:19

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

molotokk

Стоїть мережева версія, 7.00.2
для проби поставив на одному ноуті і сервер і клієнт.
якщо є інтернет - все працює. якщо інтернету/мережі немає - зайти в програму не можу. що робити?
UBCLIENT.INI:
[Server]
Hostname=KOMFORT-MROZDR
Path=C:\ProgramData\UkrSklad7S\db\

Код помилки:
2019.03.08-16.35.01 =*= Помилка під'єднання до бази даних =*= SQL error state =08006
Unable to complete network request to host "localhost".
Failed to establish a connection.
На Сервері та Клієнті відключіть антивіруси / фаєрволи та спробуйте запуск, якщо з'єднається налаштуйте захисників так, щоб вони пропускали з'єднання, програма використовує порт 3050.
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

Самсон

Спробуйте в Hostname= вказати ip вашого ноутбука (дивіться відомості про мережеві підключення - IPv4) Потім ubclient скопіювати в клієнт і сервер.

molotokk

Цитата: Самсон від Березень 16, 2019, 16:20:25
Спробуйте в Hostname= вказати ip вашого ноутбука (дивіться відомості про мережеві підключення - IPv4) Потім ubclient скопіювати в клієнт і сервер.
Який IP може бути, якщо я хочу працювати БЕЗ інтернету/wi-fi.
в мене на ноуті стоїть сервер і клієнт. при підключеному неті - все ок. якщо немає мережі та інтернету - видає цю помилку.
Думав що це глюк конкретного ноута - поставив на інший - всеодно не робить...
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

molotokk

Відповідь на проблему знайшов:
Заходимо в Cmd.exe від імені адміністратора
вводимо послідовно команди:
netsh interface ipv4 set global dhcpmediasense=disabled
netsh interface ipv6 set global dhcpmediasense=disabled
і для перевірки:
netsh interface ipv4 show global
netsh interface ipv6 show global
В рядку "DHCP Media Sense" має писати disabled, якщо так - все пройшло успішно.