• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

Повернення товару ctrl+F11 . Як це працює ????

Автор vhid, Травень 11, 2016, 16:54:57

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

vhid

В мене питання по поверненню товару через вікно касира ???
Продавець комбінацією клавіш Ctrl+F11 у вікнові касира повертає това він (товар) відображається проданим у архіві вікна касира .
При формуванні проводок ввечері товар який був повернутий через вікно касира відображається в архіві повернень від клієнта , тут все ясно .
Питання чого вартість поверненого товару відображається у архіві продаж за день як проданий товар : Приклад по касі пройшло 1000 грн. з повернненням в 53 грн . В сумі 1053 коли формую проводки повинно з каси знятись 106 грн .
Поясніть як працює повернення ????
??? ??? ???

Ярослав

Тоже есть вопрос по поводу возврата, делаю возврат в окне касира товара стоимостю 219 грн, но продал я его клиенту за 210 грн, клиент пришел отдать товар назад и я хочу вернуть ему 210 грн, но в окне "Оплата" в текстовом поле -"Отриманно(F2)" не возможно сделать возврат если ввести 210 грн, нужно вводить 219 грн. Тоесть с каси я должен отдать клиенту 219 грн а не 210.

vhid

Я користуюсь бонусними картами .
Приклад : прийшов до мене клієнт з дисконтною картою і продавець через F11 робить йому знижку в 3% . І коли клієнт повертає товар касир нажимає Ctrl+F11 сканером товар заводить у вікно касира і знову F11 проводить його дисконт і в поверненні він знімає 3% . Виходить суму повертаємо з урахуванням знижки ......