• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

Питання по використанню програми на касі.

Автор Оптіма, Квітень 09, 2013, 13:17:16

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Оптіма

Всім доброго дня. Цікавить таке, як краще організувати місце касира в магазині продуктових і не продуктових товарі. Потрібно друкувати етикетки з штрих кодом, чек після покупки. Є сканер штрих коду, працює в програмі, вже перевіряв. Також цікавить підключення ваг і друк етикетки з штрих кодом після зваження, чи можливо таке.  Спочатку я розумію треба внести товар який має штрих код і який поштучно. Також цікавить можливість призначення штрих коду товару в якого його немає, чи можливо це в цій програмі. Дуже дякую!

Creat

Цитата: Оптіма від Квітень 09, 2013, 13:17:16
Також цікавить можливість призначення штрих коду товару в якого його немає, чи можливо це в цій програмі.
Так можливо, для всіх разом або для кожного окремо. Спеціально введено поняття - штрих-код внутрішній. Потім роздрукувати і приклеїти.

admin

Цитата: Оптіма від Квітень 09, 2013, 13:17:16
Потрібно друкувати етикетки з штрих кодом, чек після покупки. Є сканер штрих коду, працює в програмі, вже перевіряв. Також цікавить підключення ваг і друк етикетки з штрих кодом після зваження, чи можливо таке.  Спочатку я розумію треба внести товар який має штрих код і який поштучно. Також цікавить можливість призначення штрих коду товару в якого його немає, чи можливо це в цій програмі. Дуже дякую!

Все это в программе есть и работает, что именно вы не нашли?