• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

Внесення товарів у довідник, механізм фор

Автор premiumua, Травень 23, 2011, 11:48:27

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

premiumua

Доброго дня, прошу допомоги у знатоків !

У ході тестування програми зайшов у тупик. Не можу зрозуміти принцип формування прихідних цін.

1. У довідник товарів було додано товари з запоненими полями Код, Назва товару, Штрих код виробника, ІД прихідної та роздрібної валюти, Тип ПДВ.
Створюю прихідну накладну, вибираючи товари з довідника товарів (товари вже імпортовані з вище вказаною структурою). У документі заповняються поля: Кількість та Ціна. Документ проводим.
Заходжу у довідник товарів. Кількості, згідно прихідних документів показуються, а прихідна, роздрібна та інші ціни ні. Параметри Довідника товарів - див. прикріплений файл.

ПС. Пробував імпортувати товари з підготовленого файлу - при виборі відповідності полів зіткнувся з двома полями прихідних цін - Док. ціна та Ціна прих.. Яке з цих полів ціни активне при вводі ціни вручну, впи виборі товарів з довідника. І де згодом відображається поле Додатково Прихідної накладної?

2. Як правильно проставити валюти у довіднику?

Основна валюта, від якої потрібно відштовхувати і до якої повинна бути основна привязка - дол. (валюта закупу, для розрахунків націнки), Валюта, яка повинна вказуватися у прихідних та розхідних документах - грн.

Версія програми 5.17, мережева.

Наперед вдячний за відповідь!

premiumua

Усе, розібрався!

Спершу потрібно оприділитися з валютами. Потренуватися з виводами.
Імпортуєм товари у довідник товарів, де крім даних про товар, вказум ІД валюти приходу і розходу. При додаванні товарів у сформовану нову прихідну накладну, вибираємо фірму постачальника, і ОБОВЯЗКОВО звертати увагу на валюту прихідної.

Все :) - можливо комусь знадобиться !