• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Программа для начисления заработной платы УкрЗарплата

Автор admin, Грудень 05, 2007, 12:58:41

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

admin

Цитата: tava від Березень 04, 2008, 13:10:28
текст помилки яку викидає програма такого змісту : Memo 140: Сould not convert variant of type (String) info type (Double)

1. Какая версия программы если ниже 2008.03.01 обновитесь и попробуйте за январь и за февраль отчеты.?
2. "Memo 140" это рядок 8.2 в отчете посмотрите что у Вас в рядках: 5, 6.2, 7.2?

tava

Цитата: Дмитрий Котельников від Березень 04, 2008, 15:53:46
Цитата: tava від Березень 04, 2008, 13:10:28
текст помилки яку викидає програма такого змісту : Memo 140: Сould not convert variant of type (String) info type (Double)

1. Какая версия программы если ниже 2008.03.01 обновитесь и попробуйте за январь и за февраль отчеты.?
2. "Memo 140" это рядок 8.2 в отчете посмотрите что у Вас в рядках: 5, 6.2, 7.2?

я вже зробив звіт і видрукував його в тих рядках в мене те що і має бути, програму обновив сьогодні, звіт за лютий відкривається а за січень неможливо переглянути його не видно вилазить тільки помилка

tava

Цитата: Елена Кашевская від Березень 04, 2008, 14:56:06
Цитата: tava від Березень 04, 2008, 14:27:39
чи будуть в програмі звіти до пенсійного фонду з персоніфікованого обліку? є райони в яких персоніфікацію подають за кожен місяць, колись появляться такі звіти у вашій програмі
Персонификация будет, она стоит в нашем рабочем плане, но речь идёт пока только о годовой отчетности, так как помесячная еще не утверждена. Пенсионным Фондом планируется введение помесячной персонификации начиная с 3-го квартала, а то и со следующего 2009 года. Мы постоянно отслеживаем изменения в нашем законодательстве, появится закон - будем внедрять.
за звіти по персоніфікації прошу я для себе бо кожного місяця подаю такі звіти оскільки в районі проводиться експеримент є і інші користувачі програмою які подають такі звіти і роблять їх вручну. за умовами експерименту звіти подаються умовно добровільно-примусово тому практично всі подають, тим більше скоро всі будуть робити їх. якщо можливо додайте такі звіти в програму.

admin

Цитата: tava від Березень 04, 2008, 16:18:51
я вже зробив звіт і видрукував його в тих рядках в мене те що і має бути, програму обновив сьогодні, звіт за лютий відкривається а за січень неможливо переглянути його не видно вилазить тільки помилка

1. Программа вообще не показывает отчет и серый экран или все-таки часть есть?
2. Скажите какого порядка у Вас суммы должны быть в рядках 5, 6.2, 7.2?
3. Отчет только за январь не работает или за предыдущий период тоже? Сделайте просмотр пустого отчета например за сентябрь 2007.
4. При просмотре отчета там Вы используете основной шаблон? 

tava

рахунок на укрзарплату вишлете мені на поштову скриньку?

tava

Цитата: Дмитрий Котельников від Березень 04, 2008, 16:38:23
Цитата: tava від Березень 04, 2008, 16:18:51

1. Программа вообще не показывает отчет и серый экран или все-таки часть есть?
2. Скажите какого порядка у Вас суммы должны быть в рядках 5, 6.2, 7.2?
3. Отчет только за январь не работает или за предыдущий период тоже? Сделайте просмотр пустого отчета например за сентябрь 2007.
4. При просмотре отчета там Вы используете основной шаблон? 
програма не показує звіт взагалі екран білий, в рядку 5 стоїть сума 5,15 (2% від 275,50 - зарплата за пів місяця) рядки 6.2, 7.2 не заповнені взагалі, за інші місяці звіт відкривається і по інших фірмах теж відкривається за всі місяці і за січень тоже, звіт в мене відкривається в перегляді тільки в основному шаблоні

tava

всі інші документи за січень по тому підприємцю і по інших фірмах програма відкриває у всіх режимах проблема тільки в цьому звіті

admin

Цитата: tava від Березень 04, 2008, 16:48:56
програма не показує звіт взагалі екран білий, в рядку 5 стоїть сума 5,15 (2% від 275,50 - зарплата за пів місяця) рядки 6.2, 7.2 не заповнені взагалі, за інші місяці звіт відкривається і по інших фірмах теж відкривається за всі місяці і за січень тоже, звіт в мене відкривається в перегляді тільки в основному шаблоні

Перепроверили все нормально, должно работать. Заархивируйте файл UkrZarplata.tcb  и высылайте нам на email будем разбираться на вашей базе.

admin

Цитата: tava від Березень 04, 2008, 16:39:29
рахунок на укрзарплату вишлете мені на поштову скриньку?
Письмо было отправлено. Воспользуйтесь: http://www.ukrzarplata.com/register.html

tava

це знов я є ще одна проблема, не можу видалити демонстраційні дані. програма не видалая фірми які заповнюються автоматично і викидує текст помилки

frmMain.frmSprFirms.frmSprEditFirms.queryEdit.DeleteQuery:
Violation of FOREIGN KEY constaint"".
Violation of FOREIGN KEY constaint"FK_ACC_REPORTS_UPARAMS_DET_" on table
"ACC_REPORTS_UPARAMS_DET".
Foreign key references are present for the record.

Отакі справи..., шо робити?

admin

Все должно работать, как и писали выше высылайте базу, посмотрим.

tava

Добрий день. Є питання по пенсійному звіті. На другій сторінці звіту програма розраховує сальдо розрахунків з пенсійним фондом незалежно від того чи було виплачено заробітну плату та сплачені внески. Є випадки коли підпиємство не сплачує внески тоді кредитове сальдо зростає і в графі "виплачено заробітної плати" має стояти прочерк. Ваша програма автоматично ставить виплачену зарплату що була нарахована в попередньому місяці.

moder

Цитата: tava від Березень 12, 2008, 15:12:25
Добрий день. Є питання по пенсійному звіті. На другій сторінці звіту програма розраховує сальдо розрахунків з пенсійним фондом незалежно від того чи було виплачено заробітну плату та сплачені внески. Є випадки коли підпиємство не сплачує внески тоді кредитове сальдо зростає і в графі "виплачено заробітної плати" має стояти прочерк. Ваша програма автоматично ставить виплачену зарплату що була нарахована в попередньому місяці.

На данный момент мы рассчитываем на предприятия/предпринимателей со своевременной выплатой заработной платы. Депонирование находится в списках доработок - но о сроках реализации пока ничего не может сказать.
Для решения этого вопроса во всех отчетах предусмотрен ручной ввод данных для многих полей. Измените необходимое значение и нажмите "Обновить".

Tyrkvendal

Так я сдаюсь .... я качнул УкрЗарплату но не могу толком ничего ввести . Это потому что у меня руки кривые или это демка и там всё вырублено !!!!! Вопрос срочный !!!

admin

Цитата: Tyrkvendal від Березень 27, 2008, 23:36:56
Так я сдаюсь .... я качнул УкрЗарплату но не могу толком ничего ввести . Это потому что у меня руки кривые или это демка и там всё вырублено !!!!!

Какая ошибка что именно у Вас не получается?

Цитата: Tyrkvendal від Березень 27, 2008, 23:36:56
Вопрос срочный !!!

Срочные вопросы пишите на поддержку по емаил, тут форум.