• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Нова форма фіскального чеку з 01.01.2025 -> 01.03.2025

Автор admin, Грудень 31, 2024, 10:40:33

Попередня тема - Наступна тема

Виктор77 і 3 Гостей дивляться цю тему.

povalnik

Цитата: Юрій від Березень 05, 2025, 09:17:44Всім доброго дня, чи буває в когось таке, що термінал зняв оплату з карти, а укрсклад не провів чек і не відправив його у Checkbox. Термінал поєднаний по TCP/IP?

Вчора в клієнта було навпаки - гроші з картки не зняли - щось не так пішло (відмова банку), але чек пройшов....

povalnik

Цитата: Bandura від Лютий 20, 2025, 09:43:58
Цитата: povalnik від Лютий 17, 2025, 18:46:18А в когось є нова форма чеку в форматі бланку "Укрсклад" ? Тому що я всім клієнтам доробляв і Лого і бонуси - було, знялось, додалось, залишок - які відображаються в чеку.

https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php?msg=35298

Дякую все переробив, але немає нормального відображення картки - якщо оплата проходить частково готівкою, частково по картці.

Daisy

Цитата: kelyh від Березень 01, 2025, 13:55:37
Цитата: user4567 від Березень 01, 2025, 11:15:47
Цитата: kelyh від Березень 01, 2025, 09:29:23ще підскажіть як у чеку з Чекбокча пРРО змістити QR код на принтері xp-58. саму назвуі ціни друкує і влазить в чек, а ось QR друкується на половину і зміщений вправо і частину поза полями чеку, що і де поправити, щоб qr було видно?
А податкові ставки буквенні та надпис "грн" після після цін товарів влазить? Скоріш за все, що ні.
Особисто я із-за цих чеків перевів каси всі на Вчасно. Налаштування в особистому кабінеті для графічного чека зроблені для 80мм принтерів і тому чек не влазить, а текстовий безполєзний бо немає QR-кода. В довідці чекбокс пишуть, що ці налаштування працюють лише для вигляду чеків пРРО які отримуються при продажі з особистого кабінету, а не для випадку інтеграції з іншими програмами.
А у вчасно пРРО розташований безпосередньо на комп'ютері касира і є доступ до налаштування друку чеків.
Все повністтю влазить ще й запасу десь пів сантиметра, а ось qr зміщений вправо і не весь
Добрий день! Ви вирішили питання з QR-кодом? Така ж сама проблема в мене і не знаю, що треба змінити

Daisy

Добрий день!
Підкажіть, будь ласка, як оновити Укрсклад, бо в мене версія 7.87.3?

HumanKM

Цитата: Daisy від Березень 05, 2025, 19:05:13
Цитата: kelyh від Березень 01, 2025, 13:55:37
Цитата: user4567 від Березень 01, 2025, 11:15:47
Цитата: kelyh від Березень 01, 2025, 09:29:23ще підскажіть як у чеку з Чекбокча пРРО змістити QR код на принтері xp-58. саму назвуі ціни друкує і влазить в чек, а ось QR друкується на половину і зміщений вправо і частину поза полями чеку, що і де поправити, щоб qr було видно?
А податкові ставки буквенні та надпис "грн" після після цін товарів влазить? Скоріш за все, що ні.
Особисто я із-за цих чеків перевів каси всі на Вчасно. Налаштування в особистому кабінеті для графічного чека зроблені для 80мм принтерів і тому чек не влазить, а текстовий безполєзний бо немає QR-кода. В довідці чекбокс пишуть, що ці налаштування працюють лише для вигляду чеків пРРО які отримуються при продажі з особистого кабінету, а не для випадку інтеграції з іншими програмами.
А у вчасно пРРО розташований безпосередньо на комп'ютері касира і є доступ до налаштування друку чеків.
Все повністтю влазить ще й запасу десь пів сантиметра, а ось qr зміщений вправо і не весь
Добрий день! Ви вирішили питання з QR-кодом? Така ж сама проблема в мене і не знаю, що треба змінити

звертайтеся - допоможу вирішити
вайбер 050-557-46-26

HumanKM

Цитата: Daisy від Березень 05, 2025, 19:08:08Добрий день!
Підкажіть, будь ласка, як оновити Укрсклад, бо в мене версія 7.87.3?

На сайті укрскладу процедура оновлення розписана
якщо переживаєте, щоб нічого не зіпсувати, особливо базу - звертайтеся - допоможемо
вайбер 050-557-46-26

user4567

Цитата: Юрій від Березень 05, 2025, 09:17:44Всім доброго дня, чи буває в когось таке, що термінал зняв оплату з карти, а укрсклад не провів чек і не відправив його у Checkbox. Термінал поєднаний по TCP/IP?
Постійно виникали такі проблеми на різних касах. На чекбоксі років 3 сиділи. Доводилося продавати товар з такого чеку в ручному режимі через кабінет чекбокс. Перевів всі каси на Вчасно і все тепер прекрасно.

HumanKM

Цитата: user4567 від Березень 06, 2025, 20:40:45
Постійно виникали такі проблеми на різних касах. На чекбоксі років 3 сиділи. Доводилося продавати товар з такого чеку в ручному режимі через кабінет чекбокс. Перевів всі каси на Вчасно і все тепер прекрасно.

частково підтримаю дану відповідь
чому частково? бо не повна інформація. Які помилки були при продажу? Перевищено інтервал очікування? чи ще щось...

Загалом з вчасно дійсно ти забуваєш про проблеми які має чекбокс з-за відсутності оффлайна повноцінного. Можемо перевести на вчасно з збереженняв фіскальних номерів (наприклад якщо у Вас на ФН ліцензія отримана)
вайбер 050-557-46-26