• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Подарочный сертификат

Автор homebuh, Січень 26, 2020, 02:33:27

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

povalnik

Цитата: Makedosnkiy187 від Листопад 02, 2024, 22:05:09
Цитата: povalnik від Листопад 01, 2024, 13:25:20
Цитата: majachok від Серпень 01, 2024, 14:55:57Доброго дня!
Думаю що можна використати можливість добавляння необмеженої кількості штрихкодів (це якщо у кожного сертифікату свій номер)
Але це не врятує нас від підробки сертифікатів! Як потім з карточки товару видалити тей штрих-код сертифікату, що було задіяно для знижки!? чи можливо це?

ps.: дуже цікавить вирішення цього питання!

Я зробив все це так - як накопичена сума в бонусах, і ціми "бонусами" клієнт розраховується. Тобто якщо придбав сертифікат за 1000 грн. - є клієнт (той самий сертифікат) з сумою бонусів 1000 грн. Сам сертифікат складається з запакованого конверта з окремим ШК - це продається як товар, а в середені конверта є картка з іншим ШК - на якому та сума бонусів.
А бонуси як додаєте? Через Початковий бонус?
В мене коли я додаю якомусь клієнту початковий бонус, потім через вікно касира списую бонуси, і заходжу знову в довідник клієнта, то початковий бонус на місці) Хоча у вікні касира віднімає.
Незручно взагалі з бонусами працювати, ніде навіть не подивитися залишок крім вікна касира

Так, через початковий бонус, я взагалі це все імпортував через XLS тобто створив файл - там номери ШК, сума, все...   С приводу що початковий не змінюється - він і не буде змінюватись - на то він і початковий - щоб бачили скільки занесли.

povalnik

Цитата: majachok від Листопад 05, 2024, 16:08:55
Цитата: povalnik від Листопад 01, 2024, 13:25:20
Цитата: majachok від Серпень 01, 2024, 14:55:57Доброго дня!
Думаю що можна використати можливість добавляння необмеженої кількості штрихкодів (це якщо у кожного сертифікату свій номер)
Але це не врятує нас від підробки сертифікатів! Як потім з карточки товару видалити тей штрих-код сертифікату, що було задіяно для знижки!? чи можливо це?

ps.: дуже цікавить вирішення цього питання!

Я зробив все це так - як накопичена сума в бонусах, і ціми "бонусами" клієнт розраховується. Тобто якщо придбав сертифікат за 1000 грн. - є клієнт (той самий сертифікат) з сумою бонусів 1000 грн. Сам сертифікат складається з запакованого конверта з окремим ШК - це продається як товар, а в середені конверта є картка з іншим ШК - на якому та сума бонусів.

Не зрозумів: як клієнт отримує на рахунок суму бонусів згідно сертифікату?

Вже відповів вище.