• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Нова форма фіскального чеку з 01.01.2025 -> 01.03.2025

Автор admin, Грудень 31, 2024, 10:40:33

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

HumanKM

пишіть у вайбер
довірте справу фахівцям
там роботи на 5хв і продавати щоразу не треба для налаштування
вайбер 050-557-46-26

user4567

Цитата: HumanKM від Січень 22, 2025, 13:33:34пишіть у вайбер
довірте справу фахівцям
Цікаво як це не треба продавати щоразу, якщо це чек з пРРО. Щоб зайти в налаштування щось змінити - необхідно це вікно перегляду чеку закрити. І після того вже не можна той самий чек відкрити, бо з архіву Вікна касира касира вже відкриється не чек з пРРО, а відкриється чек на основі шаблону УкрСклад (з редагуванням якого дійсно немає проблем).
Я теж грався, бо не влазить півсимвола праворуч. Зменшення кількості символів в УкрСкладі нічого не змінює. А шаблон чека пРРО кожен раз неначе інший (не зберігається навіть якщо відредагувати). Хоча у мене пока версія 7.93, може в 7.94 щось інакше буде - скоро перевірю.

HumanKM

я знаю що кажу

Даю гарантію - налаштую чек прро без продажів!

Цитата: user4567 від Лютий 01, 2025, 22:33:34
Цитата: HumanKM від Січень 22, 2025, 13:33:34пишіть у вайбер
довірте справу фахівцям
Цікаво як це не треба продавати щоразу, якщо це чек з пРРО. Щоб зайти в налаштування щось змінити - необхідно це вікно перегляду чеку закрити. І після того вже не можна той самий чек відкрити, бо з архіву Вікна касира касира вже відкриється не чек з пРРО, а відкриється чек на основі шаблону УкрСклад (з редагуванням якого дійсно немає проблем).
Я теж грався, бо не влазить півсимвола праворуч. Зменшення кількості символів в УкрСкладі нічого не змінює. А шаблон чека пРРО кожен раз неначе інший (не зберігається навіть якщо відредагувати). Хоча у мене пока версія 7.93, може в 7.94 щось інакше буде - скоро перевірю.
вайбер 050-557-46-26

povalnik

А в когось є нова форма чеку в форматі бланку "Укрсклад" ? Тому що я всім клієнтам доробляв і Лого і бонуси - було, знялось, додалось, залишок - які відображаються в чеку.

Bandura

Цитата: povalnik від Лютий 17, 2025, 18:46:18А в когось є нова форма чеку в форматі бланку "Укрсклад" ? Тому що я всім клієнтам доробляв і Лого і бонуси - було, знялось, додалось, залишок - які відображаються в чеку.

https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php?msg=35298

Makedosnkiy187

Так, тільки що слухав роз'яснення по цим змінам. Отже, в мене Вчасно каса, прро. Зараз дивлюсь в чек і розумію що нема засобу оплати. Тобто закон каже що є три методи оплати: готівка, елнктронний платіжний засіб (ЕПЗ), інший.
Так от коли ми використовуємо ЕПЗ, то в чеку має бути вказано який саме засіб використав клієнт. А саме, картка, переказ на рахунок, liqpay, еквайрінг і тд. Точний список ще мінфін не затвердив.
Відповідно щоб ця інформація була в чеку прро, її туди має передати Укрсклад
Чи планується якась робота в цьому напрямку?

Крім того закон каже що треба вказувати реквізити ЕПЗ клієнта, якщо термінал та каса пов'язані між собою. А думку мінфіну вони пов'язані якщо обидва працють через мережу Інтернет  :D
В мене прро і термінал підключені до Укрскладу, то чи можлива така реалізація, що дані про картку покупця з термінала будуть передаватись в Укрсклад, а звідти в прро? О як замутив  :)

matiashi

Цитата: Makedosnkiy187 від Лютий 21, 2025, 21:27:31Так, тільки що слухав роз'яснення по цим змінам. Отже, в мене Вчасно каса, прро. Зараз дивлюсь в чек і розумію що нема засобу оплати. Тобто закон каже що є три методи оплати: готівка, елнктронний платіжний засіб (ЕПЗ), інший.
Так от коли ми використовуємо ЕПЗ, то в чеку має бути вказано який саме засіб використав клієнт. А саме, картка, переказ на рахунок, liqpay, еквайрінг і тд. Точний список ще мінфін не затвердив.

Крім того закон каже що треба вказувати реквізити ЕПЗ клієнта, якщо термінал та каса пов'язані між собою. А думку мінфіну вони пов'язані якщо обидва працють через мережу Інтернет  :D
В мене прро і термінал підключені до Укрскладу, то чи можлива така реалізація, що дані про картку покупця з термінала будуть передаватись в Укрсклад, а звідти в прро? О як замутив  :)
дуже цікаво но нічого не зрозуміло.... Данні про ЕПЗ передаються в чек з термінала. Перевіряв позавчора, як інсталив нового клієнта. ПРРО Вчасно.
0674614593

admin

Цитата: Makedosnkiy187 від Лютий 21, 2025, 21:27:31Крім того закон каже що треба вказувати реквізити ЕПЗ клієнта, якщо термінал та каса пов'язані між собою. А думку мінфіну вони пов'язані якщо обидва працють через мережу Інтернет  :D

Це обов'язкові реквізити при оплаті карткою для фіскального чеку і вони були завжди обов'язкові. Працює з УкрСклад 7.49 від 09.08.2021:
...
- Додано передачу даних про карту платника в РРО. Працює для всіх драйверів POS (4IN1, BPOS, VERIFONE, VERIFONE_SSI) і для драйверів РРО (Прямий і CheckBox). Вмикається в меню Опції : Параметри : POS, опція "Відправляти дані про карту на РРО". Обов'язково згідно нового закону №329 від 08.06.2021.
...

Makedosnkiy187

Цитата: admin від Лютий 22, 2025, 11:40:36
Цитата: Makedosnkiy187 від Лютий 21, 2025, 21:27:31Крім того закон каже що треба вказувати реквізити ЕПЗ клієнта, якщо термінал та каса пов'язані між собою. А думку мінфіну вони пов'язані якщо обидва працють через мережу Інтернет  :D

Це обов'язкові реквізити при оплаті карткою для фіскального чеку і вони були завжди обов'язкові. Працює в
УкрСклад 7.49 від 09.08.2021:
...
- Додано передачу даних про карту платника в РРО. Працює для всіх драйверів POS (4IN1, BPOS, VERIFONE, VERIFONE_SSI) і для драйверів РРО (Прямий і CheckBox). Вмикається в меню Опції : Параметри : POS, опція "Відправляти дані про карту на РРО". Обов'язково згідно нового закону №329 від 08.06.2021.
...

Дякую, не знав що таке є. Раніше номер картки клієнта і платіжний засіб був не обовязковим. Просто Готівка або Безготівка. Принаймі в індивідуальній податковій консультації мені так відповіли ???

Makedosnkiy187

Цитата: matiashi від Лютий 21, 2025, 23:56:01
Цитата: Makedosnkiy187 від Лютий 21, 2025, 21:27:31Так, тільки що слухав роз'яснення по цим змінам. Отже, в мене Вчасно каса, прро. Зараз дивлюсь в чек і розумію що нема засобу оплати. Тобто закон каже що є три методи оплати: готівка, елнктронний платіжний засіб (ЕПЗ), інший.

дуже цікаво но нічого не зрозуміло.... Данні про ЕПЗ передаються в чек з термінала. Перевіряв позавчора, як інсталив нового клієнта. ПРРО Вчасно.

Ситуація в мене така наприклад: Клієнт замовив товар на сайті, оплатив онлайн, нехай буде через Liqpay. Відповідно в чеку має бути вказано ЕПЗ Liqpay. Як оце реалізувати? Бо коли при оплаті F10 натискаєш, є два варіанти, і коли наприлад обираєш Отримано карта, то було б зручно щоб був випадаючий списо з засобами оплати (той список що мінфін буде затверджувати))

kelyh

Версія 7,95 - Дороблено: згідно нових правил QR-код Фіскального чеку має містити MAC адресу при використанні Offline режиму. Також додано нове поле "РРО: MAC пРРО".
якщо з чекбокса і стара версія, тоце вже буде порушення? чи це стосується УкрСкладовських чеків?

Bandura

Вітаю. Підкажіть як в чек Укрскладу поставити режим "Онлайн" чи "Офлайн" і контрольну суму при Офлайн режимі. Дякую

Bandura

Цитата: Bandura від Лютий 24, 2025, 12:50:39Вітаю. Підкажіть як в чек Укрскладу поставити режим "Онлайн" чи "Офлайн" і контрольну суму при Офлайн режимі. Дякую
Вже розібрався

retudsis

Цитата: admin від Грудень 31, 2024, 10:40:33Якщо у Вас пРРО, то немає за що турбуватись, впевнені що виробники пРРО, з якими ми співпрацюємо, зроблять (вже зробили) чеки згідно нових вимог. Онлайн версії будуть оновлені автоматично, якщо офлайн версії, то перевірте щоб у вас була остання версія вашого пРРО.

Якщо у вас фізичний РРО, то просто треба буде його перепрошити в Сервісному центрі, який обслуговує ваш РРО.

Зі сторони УкрСклад, ніяких додаткових оновлень не потрібно.

Також є велика вірогідність, що ці зміни перенесуть на 01.03.2025. Нижче посилання:
https://buh.ligazakon.net/news/232821_zaprovadzhennya-novikh-vimog-do-fskalnikh-chekv-vdtermnuyut

як додати дані ЕПЗ в укр складі так щоб вони відображались в фіксальному чеку  ?
ТАК ЯК ТЕРМІНАЛ ПРИВАТ БАНКУ НЕ ПОЄДНАНИЙ З КОМП'ЮТЕРОМ ?

matiashi

0674614593