Можливо хтось стикався і допоможе.
Як правильно робити продаж підакцизних алкогольних товарів на розлив?
Коли і куди вбивається штрих-код акцизки?
Чекбокс стверджує що на кожну чарку. Я не згоден, бо вважаю що акцизна марка отримає пошкодження при розкоркуванні пляшки і в більшості випадків стане непридатною для подальшого використання. Також я не згоден, бо якщо мені зроблять коктель з 5 видів алкоголю, то керуючись логікою чекбоксу, в чекі має міститися 5 штрихкодів акцизок і 5 кодів уктзед.
По моїй логіці, бар міг би продати пляшки, котрі підлягають розкоркуванню сам собі, і тоді вже використовувати їх як інгредієнти для приготування коктелів, чи розливу пограмово.
Дуже хотілося б всетки дізнатися як саме має відбуватися згідно закону. Дякую!