• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Додати послугу до товару

Автор Александр Запорожье, Березень 30, 2025, 19:35:01

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Александр Запорожье

Вітаю. Може хтось реалізував таке?
Потрібно додати послугу при продажі певного товару у вікні касиру.
Наприклад продаємо захисне скло на телефон і потрібно його наклеїти. Як додати послугу "поклейка скла"?

molotokk

Привіт. Потрібно робити скриптом. Якщо потрібна допомога - звертайтесь
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

povalnik

Цитата: Александр Запорожье від Березень 30, 2025, 19:35:01Вітаю. Може хтось реалізував таке?
Потрібно додати послугу при продажі певного товару у вікні касиру.
Наприклад продаємо захисне скло на телефон і потрібно його наклеїти. Як додати послугу "поклейка скла"?
А в Вас скло тільки з послугою продається ? Якщо так то зробити через автовиробництво - там ви можете багато чого додати розхідні матеріали і таке інше. Якщо ні - то зробити 2 окремих позиції - Одно просто продаж скла, інше через автовиробництво - з послугою.
+380509241341 Viber,  WhatsApp, Telegram

HumanKM

а в чому проблема завести послугу поклейка скла?
продаєте скло - додаєте його в чек
продаєте послугу з поклейки - додаєте в чек
...
вайбер 050-557-46-26

Mayakzp

Там э момент. 1) Реалізація через вікно-кассира 2) Реалізація через видаткову. 1) варіант без варіантів  2) Варіант файно працює через додавання комплектів. Це напевно для того, щоб касир не забував робити візуалізацію чека обьемного.
 Мені теж дуже було потрібно таке ТЗ проте через вікно кассира не працює

HumanKM

а в чому проблема в варіанті 1???

в мене наприклад працюють вет аптеки
в вікні касира продають ліки і послугу операція...
вайбер 050-557-46-26

povalnik

Цитата: Mayakzp від Березень 31, 2025, 16:23:06Там э момент. 1) Реалізація через вікно-кассира 2) Реалізація через видаткову. 1) варіант без варіантів  2) Варіант файно працює через додавання комплектів. Це напевно для того, щоб касир не забував робити візуалізацію чека обьемного.
Во всіх випадках це працює і через вікно і через видаткову, і просто як послуга і як автовиробництво. Але... коли видаткова - то це вже потрібен акт здачи-приймання послуги, тому ви спочатку опишіть все що потрібно.
+380509241341 Viber,  WhatsApp, Telegram

molotokk

Цитата: Mayakzp від Березень 31, 2025, 16:23:06Там э момент. 1) Реалізація через вікно-кассира 2) Реалізація через видаткову. 1) варіант без варіантів  2) Варіант файно працює через додавання комплектів. Це напевно для того, щоб касир не забував робити візуалізацію чека обьемного.
Як я розумію - вам потрібно щоб в вікні касира автоматично додавало послугу до товару. Це тільки через скрипт, як я і писав вище
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

Александр Запорожье

Цитата: HumanKM від Березень 31, 2025, 19:05:40а в чому проблема в варіанті 1???

в мене наприклад працюють вет аптеки
в вікні касира продають ліки і послугу операція...
вітаю. Як ви додали послугу?
Адже якщо додавати послугу по аналогу додавання товару- тоді її треба на прихід ставити. Якщо не ставити (пробивати щ мінусом) то не вийде адже у вікні касиру відключені товари з "0" або "-"

admin

Цитата: Александр Запорожье від Квітень 01, 2025, 14:59:52вітаю. Як ви додали послугу?

Як звичайний товар, тільки увімкнути галочку "Послуга".

Цитата: Александр Запорожье від Квітень 01, 2025, 14:59:52Адже якщо додавати послугу по аналогу додавання товару- тоді її треба на прихід ставити. Якщо не ставити (пробивати щ мінусом) то не вийде адже у вікні касиру відключені товари з "0" або "-"

Не треба на прихід ставити, кількість у послуги завжди 1.

Mayakzp

Цитата: povalnik від Березень 31, 2025, 22:32:04
Во всіх випадках це працює і через вікно і через видаткову, і просто як послуга і як автовиробництво. Але... коли видаткова - то це вже потрібен акт здачи-приймання послуги, тому ви спочатку опишіть все що потрібно.

Тобто ви робите комплект припустимо захисне скло леново а326. Касир в вікні кассира додає товар цей і автоматично додається послуга?

Александр Запорожье

Цитата: admin від Квітень 01, 2025, 15:53:36
Цитата: Александр Запорожье від Квітень 01, 2025, 14:59:52вітаю. Як ви додали послугу?

Як звичайний товар, тільки увімкнути галочку "Послуга".

Цитата: Александр Запорожье від Квітень 01, 2025, 14:59:52Адже якщо додавати послугу по аналогу додавання товару- тоді її треба на прихід ставити. Якщо не ставити (пробивати щ мінусом) то не вийде адже у вікні касиру відключені товари з "0" або "-"

Не треба на прихід ставити, кількість у послуги завжди 1.
дякую.