• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

курсор списку при відкритті

Автор Tomkat, Березень 04, 2025, 09:44:48

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Tomkat

Вітаю !
хто підкаже, чи можливо якось зробити, щоб форма зі списком документів відкривалась з курсором на ПЕРШОМУ ЗАПИСІ ???  зараз якась дичина відбувається - курсор в середині списку при відкритті .. я не уявляю , в яку світлу голову прийшла ця ідея, але це дуже не зручно
дякую !

admin

Цитата: Tomkat від Березень 04, 2025, 09:44:48Вітаю !
хто підкаже, чи можливо якось зробити, щоб форма зі списком документів відкривалась з курсором на ПЕРШОМУ ЗАПИСІ ???  зараз якась дичина відбувається - курсор в середині списку при відкритті .. я не уявляю , в яку світлу голову прийшла ця ідея, але це дуже не зручно
дякую !

Курсор відкривається на тому самому документі, який був при закритті. Тобто зберігає свою позицію.

Tomkat

Цитата: admin від Березень 11, 2025, 10:49:39
Цитата: Tomkat від Березень 04, 2025, 09:44:48Вітаю !
дякую !

Курсор відкривається на тому самому документі, який був при закритті. Тобто зберігає свою позицію.
ні.. в мене чомусь ні , курсор стоїть в середині списку

admin

Цитата: Tomkat від Березень 12, 2025, 08:33:29ні.. в мене чомусь ні , курсор стоїть в середині списку

Так, на документі який був до закриття вікна.