• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Файл накладої в .ММО

Автор KingJim, Січень 31, 2025, 10:45:44

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

KingJim

Вітаю! Прошу допомоги. З'явилась необхідність експортувати файл накладної у форматі .ММО. На форумі знайшов начебто рішення від користувача TheOK. Заваньажив його файл Vnakl_TheOK_MMO+standart.fr3 - додав його до директорій ukrsklad\rep та ukrsklad\rep\rus, але опції експортувати накладну у форматі .ММО не з'явилося. На жаль, відеоінструкції від TheOK вже не працюють, тому не можу зрозуміти, що роблю не так (можливо якийсь нюанс пропустив). Версія програми 7.15. Буду дуже вдячний за допомогу!

user4567

Цитата: KingJim від Січень 31, 2025, 10:45:44Вітаю! Прошу допомоги. З'явилась необхідність експортувати файл накладної у форматі .ММО. На форумі знайшов начебто рішення від користувача TheOK. Заваньажив його файл Vnakl_TheOK_MMO+standart.fr3 - додав його до директорій ukrsklad\rep та ukrsklad\rep\rus, але опції експортувати накладну у форматі .ММО не з'явилося. На жаль, відеоінструкції від TheOK вже не працюють, тому не можу зрозуміти, що роблю не так (можливо якийсь нюанс пропустив). Версія програми 7.15. Буду дуже вдячний за допомогу!
.fr3 - це ж розширення шаблонів. Опція "експортувати файл накладної у форматі .ММО." і не з'явиться. В верхній частині вікна перегляду накладної там де "Шаблон:" у випадаючому списку має з'явитися новий шаблон. Скоріше за все шаблон Vnakl_TheOK_MMO+standart.fr3 є створений під формат .MMO. А формат .MMO - це звичайний текстовий файл (Експорт - Текстовий файл). Розширення файлу і самі можете змінити з .txt на .mmo