• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Клієнт вважає кирилицею ім"я хосту і не підключається

Автор Tomkat, Жовтень 20, 2024, 10:34:13

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Tomkat

Вітаю !
дивно ситуація - отримую помилку на клієнті при підключенні - "ім"я сервера не може бути з  кирилицею", але в імені хості IP адреса взагалі
і це тільки на одному комп"ютері з чотирьох ! на інших працює . Спробував з іменем - звичайно ж латиницею , перевстановлював клієнта  - ні , " ...between character set"
Хтось стикався з таким ? явно щось в системі не так
з локальною БД працює, доречі.. і ім"я хоста - ім"я локального комп"ютера

matiashi

Цитата: Tomkat від Жовтень 20, 2024, 10:34:13Вітаю !
дивно ситуація - отримую помилку на клієнті при підключенні - "ім"я сервера не може бути з  кирилицею", але в імені хості IP адреса взагалі
і це тільки на одному комп"ютері з чотирьох ! на інших працює . Спробував з іменем - звичайно ж латиницею , перевстановлював клієнта  - ні , " ...between character set"
Хтось стикався з таким ? явно щось в системі не так
з локальною БД працює, доречі.. і ім"я хоста - ім"я локального комп"ютера
Комп пінгує сервер? Усі 4 компи в одному локальному сегменті? Може десь пробіль перед ІР адресою, чи "коми" замість "крапок"?
0674614593

molotokk

"ім"я хоста - ім"я локального комп"ютера" - а там випадково не затесалось кириличної букви?
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

HumanKM

проблема в іншому. Пограйтеся з мовою UniCode.
Якщо не вийде - надасте доступ, допоможу - неодноразово стикався з цим.
вайбер 050-557-46-26

Tomkat

- проблема в іншому. Пограйтеся з мовою UniCode.
можна трохи докладніше ?  я так розумію, проблема в мовних налаштуваннях  системи ? Реєстр ?
всі компи в одній мережі, все пінгується, навіть більше - запускається з самба шари і працює на трьох  компах , а тут ні .

admin

1. Вкажіть ПОВНИЙ текст помилки.
2. Яка версія програми?
3. Прикріпіть свій файл ubclient.ini з цього Клієнта і вкажіть точну і повну папку звідки ви його взяли.
4. Файл ubclient.ini вручну змінювали чи копіювали з Сервера?

matiashi

Цитата: Tomkat від Жовтень 21, 2024, 10:56:05- проблема в іншому. Пограйтеся з мовою UniCode.
можна трохи докладніше ?  я так розумію, проблема в мовних налаштуваннях  системи ? Реєстр ?
всі компи в одній мережі, все пінгується, навіть більше - запускається з самба шари і працює на трьох  компах , а тут ні .
ну тут трішки не зрозуміло... навіть більше - запускається з самба шари і працює на трьох  компах... так чи 4 пінгує? Самба і укрсклад використовує різні порти, а пінг інший протокол... Поки біля компа можу глянути по тім віверу. Телефон у підписі.
0674614593