• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Checbox

Автор Simplet, Березень 31, 2024, 16:35:44

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Simplet

попри всі враження з легким налаштуванням Чекбокс - сьогодні я в звязці Чекбокса з Укрскладом РОзчарований!Злий і розчарований
мало того що знову підвисання та офлайн чекбокса в вихідні
 ( та й саме більшість клієнтів розрахунок картою -
задвоєння затроєння чеків на суму понад 17тис. грн - і відповідь "хваленої" служби пітримки - на жаль нема можливості зробити програмне повернення задвоєних чеків
і на ту купу задвоєнь ще й потрібно написати акти повернення коштів
купа надлишкової роботи ( ще й від основних ніхто не звільняв)

ніяк не доходили руки щось тестити - почну напевно з  ВчасноКаса  - а там буде видно....
" Simplet "

matiashi

Цитата: Simplet від Березень 31, 2024, 16:35:44попри всі враження з легким налаштуванням Чекбокс - сьогодні я в звязці Чекбокса з Укрскладом РОзчарований!Злий і розчарований
мало того що знову підвисання та офлайн чекбокса в вихідні
 ( та й саме більшість клієнтів розрахунок картою -
задвоєння затроєння чеків на суму понад 17тис. грн - і відповідь "хваленої" служби пітримки - на жаль нема можливості зробити програмне повернення задвоєних чеків
і на ту купу задвоєнь ще й потрібно написати акти повернення коштів
купа надлишкової роботи ( ще й від основних ніхто не звільняв)

ніяк не доходили руки щось тестити - почну напевно з  ВчасноКаса  - а там буде видно....
Аналогічно. Завтра переводжу решту "своїх" на Вчасно, що і вам раджу
0674614593

Olexandr245

аналогично, после такого окна, товар в укрскладе не снимается а в checkbox-е формируется чек(((

admin

Цитата: Olexandr245 від Квітень 01, 2024, 14:57:05аналогично, после такого окна, товар в укрскладе не снимается а в checkbox-е формируется чек(((
Ви не можете переглядати це вкладення.

Vitaliy2002

Доброго дня! В когось спостерігаються складнощі в роботі Чекбокс, чи тільки в мене? Вже декілька днів хоче підключає, хоче ні, чеки провести неможливо та закрити зміну також! Техпідтримка Чекбоксу відправила до розробників Укрскладу, в себе вони перевірили, все нормально.

Simplet

Цитата: Vitaliy2002 від Квітень 06, 2024, 12:57:47Доброго дня! В когось спостерігаються складнощі в роботі Чекбокс, чи тільки в мене? Вже декілька днів хоче підключає, хоче ні, чеки провести неможливо та закрити зміну також! Техпідтримка Чекбоксу відправила до розробників Укрскладу, в себе вони перевірили, все нормально.
3 1 го квітня перевів 1касу на Вчасно
 супер - нема отих підвисань,задвоєнь....і купи актів на повернення коштів ( які були коли чекбокс лягав офлайн)
каси колег все ще на чекбоксі - очікуємо на закінчення проплат і будуть далі вирішувати
(Чекбокс- нема нема підвисає в момент проведення - пару раз потрібно натиснути так щоб провести чек)
за 7 днів ( крім деяких моментів налаштування DeviceManager = було трішки незрозуміло 1й раз - проте підтримка Укрскладу та Вчасно допомогли) - я цілком задоволений
" Simplet "

matiashi

Цитата: Vitaliy2002 від Квітень 06, 2024, 12:57:47Доброго дня! В когось спостерігаються складнощі в роботі Чекбокс, чи тільки в мене? Вже декілька днів хоче підключає, хоче ні, чеки провести неможливо та закрити зміну також! Техпідтримка Чекбоксу відправила до розробників Укрскладу, в себе вони перевірили, все нормально.
десь схоже бачив(не стосується ПРРО).... Точно, в Укртеломі подібні відмазки були, в нас все добре то у вас компи слабі...

А якщо серйозно, то переносьте каси на вчасно і буде вам щастя. Залишок коштів із сервіса Чекбокс, якщо лишилися, завжди можна завернути листом на повернення коштів.
0674614593

matiashi

Після збою чекбокса, Чекбокс вирішив самостійно поперезакривати каси і вийшло що зміни були не закриті, а торгівля йшла через сервіс Вчасно, який доречи заблокувався із за "самодеятельності" чекбокса. В когось було подібне?

Персональну інформацію затер.....

0674614593

matiashi

До моменту переходу було отак.....

І це не фотошоп, це самодіяльність чекбокса. Раджу всім у себе перевірити, щоб не було подібного....
0674614593