• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

ПРРО Вчасно

Автор Simplet, Лютий 06, 2023, 08:45:17

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 3 Гостей дивляться цю тему.

Simplet

Доброго дня!
Хто налаштовував і працює з ПРРО Вчасно!
як вона в роботі?як в налаштуванні? самі підключали? які нюанси?
" Simplet "

molotokk

Привіт, працюю з вчасно і чекбоксом. Якщо чесно - вчасно геморойніша) занадто все закручено там, а в чекбокс якось інтуїтивніше. І якщо якась помилка в вискакує (не з вини користувача, а на рівні вчасно/чекбокс...) то в чекбокс простіше вирішити і швидше
Так само чекбокс набагато простіше з'єднати з укрскладом і самому там все зареєструвати.
А в процесі роботи - там все ідентично, бо працюєш тільки в укрскладі
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

Simplet

а якщо начудив - подав дані ФОП через вчасно ( пару днів парюся з тестовим варіантом каси)
  але не зареєстрував точку - можна перейти на Чекбокс? чи не вкурсі?
" Simplet "

molotokk

Цитата: Simplet від Лютий 06, 2023, 09:30:43
а якщо начудив - подав дані ФОП через вчасно ( пару днів парюся з тестовим варіантом каси)
  але не зареєстрував точку - можна перейти на Чекбокс? чи не вкурсі?
💡 Бажаєте перейти до Checkbox, але інший ПРРО оплачений на кілька місяців наперед?

✅ Переходьте до Checkbox та працюйте безкоштовно до закінчення оплаченого періоду в іншому ПРРО.

🔴 Важливо:
Безкоштовними будуть тільки ті каси, з якими ви працювали в іншому ПРРО. Нові каси оплачуються згідно актуальних тарифів

це якщо каса вже зареєстрована, а якщо немає каси - просто реєструєшся в чекбокс
п.с. можу допомогти через енідеск чи тімвівер
Там реально роботи на хвилин 20
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

HumanKM

Все вірно - я також за чекбокс.
Я всіх кого реєструю, потім ще й підтримую.

Реєстрація й справді швидка, за умови що з ецп все ок. Бо час від часу натрапляю на клієнтів у котрих по кілька ецп згенеровано і там часто це викликає проблеми. Але навтіть при найгірших раскладах, за 1-2дні реєструється. Наголошую, при найгірших.
В мене на підтримці вже сотні кас чекбокса. Так, не ідеально. Бувають моменти. Не вистачає оффлайна. Але ціна/зручність/підтримка перемагає ці недоліки.
вайбер 050-557-46-26

molotokk

Цитата: HumanKM від Лютий 06, 2023, 10:20:27
Все вірно - я також за чекбокс.
Я всіх кого реєструю, потім ще й підтримую.

Реєстрація й справді швидка, за умови що з ецп все ок. Бо час від часу натрапляю на клієнтів у котрих по кілька ецп згенеровано і там часто це викликає проблеми. Але навтіть при найгірших раскладах, за 1-2дні реєструється. Наголошую, при найгірших.
В мене на підтримці вже сотні кас чекбокса. Так, не ідеально. Бувають моменти. Не вистачає оффлайна. Але ціна/зручність/підтримка перемагає ці недоліки.
згідний на 100%

Simplet

Дякую за відповіді!

нам рекомендують ще кашалот - от лише як його з укрскладом "подружити"
керівництво в процесі роздумів  - очікую що вони скажуть
" Simplet "

HumanKM

а чим чекбокс не підходить?
Я по аптечних програмах кешдеск і помоєму кашалот юзав. То мені не зайшло. Звітність за рік щоб вивести - мозок собі зламати треба. Ключі ецп замінити - то взагалі треш.

Чекбокс зробив дуже інтуітивно зрозуміле меню і вирішив майже всі труднощі, котрі виникають при подачі 20-опп, 5-прро, 1-прро на дпс, та при закінченні терміну дії ключів.
вайбер 050-557-46-26

Simplet

так як наш укрсклад працює лише з Вчасно і Чекбоксом - роздивлявся лише ці варіанти,
інші варіанти то вже люди які надають послуги по місту  рекомендували (тому що Вони більше працюють саме з тими системами і інтегрують до програм обліку
)
не  на все вистачає часу  (інші обовязки не дають змоги посидіти потестити роздивитися розібратися )
" Simplet "

molotokk

Так чекбокс реально дуже простий у "використанні"

majachok

Але офлайн- це Вчасно!
Теорія, - це однозначно треба, але на практиці, щось може бути не так! :-)

krtpedali

З чекбоксом усе класно, окрім відсутності оффлайн режиму при інтеграції в укрсклад( І цей недолік змушує мене зараз думати про перехід на Вчасно
"krutypedali.com"

Simplet

не можливість офлайн режиму чекбоксу повязана з Укрскладом? чи то запитання саме до Чекбоксу?
" Simplet "

HumanKM

чекаємо оновлення укрскладу з оффлайн чекбокс
адже з іншим пз чекбокс працює оффлайн
вайбер 050-557-46-26

krtpedali

Цитата: Simplet від Лютий 14, 2023, 08:26:52не можливість офлайн режиму чекбоксу повязана з Укрскладом? чи то запитання саме до Чекбоксу?
Це питання до обох сторін: https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php?msg=32830
Я так розумію, найближчим часом оффлайну чекбокс в укрскладі не буде(
"krutypedali.com"