• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Помилка 302

Автор Papa Zames, Травень 09, 2022, 14:54:18

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Papa Zames

Доброго дня.Вчора з'явилась така проблема,під час роздрукування кожного чеку з РРО,зявляється помилка 302 : Invalid parameter. Після натиску на кнопку ок,чек продовжує роздруковуватись.Як вирішити проблему?

majachok

Це випадково не при оплаті картою?
Теорія, - це однозначно треба, але на практиці, щось може бути не так! :-)

Papa Zames

Цитата: majachok від Травень 09, 2022, 18:04:28
Це випадково не при оплаті картою?
Почалась проблема якраз після оплати картою,і після того уже на  будь-який вид оплати викидає помилку 302, десь на середині процесу роздруковування чеку

majachok

Подивіться уважно: якщо вибираєте оплата картою, і при проведенні чеку видає цю помилку, то я думаю, що у чеку друкує "Оплата готівкою". Передбачаю, що це акцизний товар... проблема з округлення ціни товару (2 чи три знаки після коми) при нарахуванні акцизного податку. Думаю, що програма не дружить з РРО. Спробуйте поставити 3 знаки після коми у позиції "Кількість знаків після коми для лінійних сум"  (Опції- параметри-загальне), і пограйтеся "Кількість знаків у десятковому дробу після коми для ціни " (для деяких апаратів треба поставити 3)

Основний признак помилки лишя копійка (чи її недостача) у загальній сумі чеку що у вікні касира. До речі готівку буде бити без проблем.

До речі? яка версія програми?

admin

Клієнт вже писав на підтримку, по логу, більше всього схоже що некоректно виставлені податкові ставки.

majachok

Цитата: admin від Травень 11, 2022, 10:29:10
Клієнт вже писав на підтримку, по логу, більше всього схоже що некоректно виставлені податкові ставки.
Якби неправильно були б виставлені податкові ставки - то чек не друкувався б зовсім!!! Який РРО?