• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Настройка Укрсклада .

Автор D_K97, Січень 30, 2022, 15:14:17

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

D_K97

Предлагаю помощь по настройке Укрсклада.

Malleorum

Здраствуйте, еще актуально предложение?

molotokk

Цитата: Malleorum від Квітень 06, 2022, 10:44:24
Здраствуйте, еще актуально предложение?
Доброго дня. Якщо в автора неактуально, телефонуйте - 097-873-59-01 Влад
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

HumanKM

Вклинюсь і я в тему. 050-557-46-26  :)

Почав відновлювати роботу після початку війни. Якщо чесно - думав буде взагалі Ж, але слава богу, хоч і не багато, але робота по трошку з"являється.
Все буде Україна!!!  *flag1*
вайбер 050-557-46-26

Brasha_shop

Хто допоможе налаштувати мобільний агент? додаток завантажив через плей маркет. Не можу звязати гугл диск з додатком - пише систему помилку: "Додаток заблокований. Була спроба отримати конфенденційну інформацію, ми її заблокували... " всі дозволи в налаштуваннях встановленні...

molotokk

Цитата: Brasha_shop від Квітень 17, 2022, 15:27:52
Хто допоможе налаштувати мобільний агент? додаток завантажив через плей маркет. Не можу звязати гугл диск з додатком - пише систему помилку: "Додаток заблокований. Була спроба отримати конфенденційну інформацію, ми її заблокували... " всі дозволи в налаштуваннях встановленні...
спробуйте dropbox. З ним краще працює чомусь. Дзвонив до розробників МА - сказали що все норм і працює, але про проблеми з гугл диском тут на форумі кілька людей вже писало.
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

Brasha_shop

Цитата: molotokk від Квітень 18, 2022, 20:58:44
спробуйте dropbox. З ним краще працює чомусь. Дзвонив до розробників МА - сказали що все норм і працює, але про проблеми з гугл диском тут на форумі кілька людей вже писало.
Дійсно через дропБок працює, але там безкоштовних 2 гб, а на гуглу 15.... На гуглу всеще не працює. Підтримка каже - звертатись до розробів мобільного агенту.мобільний агент не відповідає(((

molotokk

Цитата: Brasha_shop від Квітень 24, 2022, 18:53:20
Цитата: molotokk від Квітень 18, 2022, 20:58:44
Дійсно через дропБок працює, але там безкоштовних 2 гб, а на гуглу 15.... На гуглу всеще не працює. Підтримка каже - звертатись до розробів мобільного агенту.мобільний агент не відповідає(((
я на дроп реєстрував через "запросити друга" кілька аккаунтів, то до 5 гб. збільшив