• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

Цінники + штрихкоди

Автор kov0404, Січень 21, 2022, 16:49:32

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

kov0404

Хочу поділитись думкою, можливо хтось думає по іншому.
В шаблоні друку цінників стоїть умова друку внутрішнього штрихкоду, а якщо його нема, то штрихкоду виробника, як я зрозумів.

IIF(<Товар.ШтрихКод.Внутренний> == "",<Товар.ШтрихКод.Производителя>,<Товар.ШтрихКод.Внутренний>)

Оскільки внутрішні штрихкоди можна сформувати автоматично, а зовнішні треба сканувати кожен вручну, або трапляються такі товари де зовнішній штрихкод відсутній, мені здається є сенс зробити і зворотню умову: якщо зовнішній штрихкод не вказаний, друкувати внутрішній , тобто я, наприклад, собі зробив два окремих шаблони один з умовою, що вказав вище і другий з такою:

IIF(<Товар.ШтрихКод.Производителя> == "",<Товар.ШтрихКод.Внутренний>,<Товар.ШтрихКод.Производителя>), які є думки з цього приводу?

Upd: в зв'язку з цим виявив один баг : при друкові штрих кодів  виробника , програма друкує штрих код виробника деяких товарів з помилкою (міняє останню цифру) ,хоча в колонці він внесений вірно чому не зрозумів поки.

Upd2: причину знайшов : остання цифра міняється коли в штрихкоді виробника встановлена галочка "Контрольна сума", в внутрішньому штрихкоді, ніби, не міняється нічого при встановлені цієї галочки.


Valerikkon

Пользуюсь вторым вариантом давно, для меня важен штрих-код производителя, если его нет, то внутренний.
Хотя пробовали в распечатке и первый вариант, тоже работоспособен.
А программе все равно по какому штрих-коду искать.