• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

xprinter xp-58

Автор molotokk, Жовтень 21, 2021, 01:19:12

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

molotokk

Цитата: homebuh від Жовтень 24, 2021, 06:42:10
где Вы нашли такой драйвер, я максимум нашел v11.0.3.0
поделитесь своим
http://www.zjiang.com/en/init.php/service/driver
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com.ua" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

majachok

#16
Доброго дня!
Поділюся і я своїми враженнями!!!
Стосовно принтеру чеків: вже пару років ставлю клієнтам xprinter xp-58. Різні модифікації. Зупинився на С58Е (з Ethernet-портом та автовідрізчиком).
1. Основна проблема одна - дівчата ламають язичок коли міняють касову стрічку. !!!!!! - дуже сильні дівчата))
2. Форму чека дійсно доводиться редагувати не на 58 а на 48 мм, - але я вже звик до цього))) кажу всім що це китайські одиниці вимірювання, - як розміри взуття "маломірки"
3. Автовідрізцик вибираю тому що не всі уміють відривати нормально касову стрічку.... буває дьоргають на себе і виламують механізм друку. Ремонт коштує нормально грошей... якось навіть принтер міняли. Пару разів виходив з ладу автовідрізчик - продовжували працюват без нього. Але якщо чеків за день 80 чи більше - раджу автовідрізчик.
4. Дуже подобається використовувати мережевий Ethernet-порт. Просте налаштування, стабільність роботи. Якщо міняєш комп - дуже вигідно. А ще можна організувати друк на принтер з декількох компів. Дуже вигідно, коли касир чек не надрукував, то товарознавець може надрукувати копію чека через мережу. До речі, як ви думаєте: може попросити розробника добавити в опцію касира "друкувати копію чека"?. Буває каса працює не друкуючи кожний чек. А коли клієнт через пару хвилин повертається і просить чек, - то це не можна зробити з вікна касира і виникає затримка- бо це може зробити товарознавець - користувач з більшими правами.

:'(І ось тепер питання- проблемне! Може хто стикався і порадить щось.
На одній торговій точці цей принтер почав друкувати "ієрогліфи". Тобто симфоли наче з іншої кодової сторінки: букви з інших мов, спецсимволи, цифри і т.д. (постараюсь долужити фото). Причому закономірності не знайшовІсторія була така:
Запустили клієнту систему обліку на 1 точці. відпацювало все 2 міс. ОК!
клоную цю ж саму базу на 2-гу точку. все працює місяць чи два все ок!
клоную цю ж саму базу(з 2-ї точки) на 3-ю точку. все працює . все ок!
Через Місяць на другій точці починає друкувати "ієрогліфи", БЕРУ ІНШИЙ ПРИНТЕР ПРИЇЖДЖАЮ- швидко міняю.... і через пару чеків "ієрогліфи". Міняю кабель і через пару чеків "ієрогліфи". Пишу розробнику.... рекомендують поміняти драйвер. міняю і через пару чеків "ієрогліфи". Через деякий час починає відвалюватись сканер (працює у режимі usb to com) а ще пізніше відвалюються ваги (працюють через перехідник usb to com). Іноді вирішується перезавантаженням, іноді дводиться вимикати пристрої з юсб і просто вмикати назад. і через пару-тройку чеків "ієрогліфи"
Везу комп на сервіс 2 місяці дебатів 2 ремонти... повертаю повністю по гарантії.... за виручені гроші беру новий (зовсім інший з ком-портом для вагів!!!!) Ну думаю, нарешті все буде гаразд!!!!!! підключив і.....і через 5-6 чеків "ієрогліфи"!!!!!!!
Забув сказати: був момент на старому компі посипася жорсткий диск. База була відновлена з резервної копії битого диска тоді теж друкувалися ієрогліфи. Після чого базу було створено у напівручному режимі(зі старої бази все вивантажено в ексель встановлено новий укрскалд з пустою базою і затягнуто товар по групам із ексель) і через пару чеків "ієрогліфи"

чек наче зависає посеред друку а потім або видає помилку - або додрукковує ієрогліфи. Якщо видає помилку, - то його можна викл-вкл і чек надрукується заново ???

На робчому місці поміняно все!!!!! планую підкинути принтер іншого виробника!!! я в істериці! мо хто стикався з подібним. Зараз спробую картинки добавити!
Теорія, - це однозначно треба, але на практиці, щось може бути не так! :-)

Simplet

https://xprinter.com.ua/tekhnicheskaia-podderzhka

внизу є пункт
Как убрать иероглифы принтер чеков Xprinter 58 мм     Руководство для действий в утилите Xprinter TEST   Инструкция  завантажте та спробуйте - можливо допоможе
" Simplet "

Simplet

можливо хто допоможе порадою - 16 позицій друкує і  все...де потрібно налаштувати той xp-58  щоб весь товар влазив в 1н чек?
" Simplet "

Simplet

Цитата: Simplet від Жовтень 28, 2021, 08:41:21
можливо хто допоможе порадою - 16 позицій друкує і  все...де потрібно налаштувати той xp-58  щоб весь товар влазив в 1н чек?
переставив подачу паперу з авто на ручну - наче все почало влазити
" Simplet "

majachok

Цитата: Simplet від Жовтень 28, 2021, 08:36:02
https://xprinter.com.ua/tekhnicheskaia-podderzhka

внизу є пункт
Как убрать иероглифы принтер чеков Xprinter 58 мм     Руководство для действий в утилите Xprinter TEST   Инструкция  завантажте та спробуйте - можливо допоможе
Дякую! Сьогодні спробую.... але в інструкції там вибір кодової сторінки для всього друку. А у мене чек починає друк нормально - потім наче завмирає- і потім друкує ієрогліфи.... іноді навіть додруковує правильно. А іноді просто стопорить друк. І продовжує друкувати лише після перезавантаження принтера (причому цей же чек заново і нормально). Закономірності знайти не можу!
Але дякую!
Теорія, - це однозначно треба, але на практиці, щось може бути не так! :-)