• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

xprinter xp-58

Автор molotokk, Жовтень 21, 2021, 01:19:12

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 3 Гостей дивляться цю тему.

molotokk

Маю принтер чеків xprinter xp-58. Прикольна штука як на свою ціну, але він недодруковує кілька мм з правого краю чека.
Хтось стикався з такою проблемою? як вирішили?
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

AGSoft

На не совсем официальном сайте есть вот такая таблица характеристик. http://prntscr.com/1ww6asp
Лично я не совсем понимаю почему они отличаются и в чем у них разница.
Но вполне возможно именно столько Ваш принтер и не допечатывает потому как физически не может.
Автоматизація бізнесу заощаджує ваш час. Я знаю, як це зробити.    ✆ +38 050 669 18 76 (viber, telegram)    ✆ +38 098 970 970 1

molotokk

Цитата: AGSoft від Жовтень 21, 2021, 01:45:41
На не совсем официальном сайте есть вот такая таблица характеристик. http://prntscr.com/1ww6asp
Лично я не совсем понимаю почему они отличаются и в чем у них разница.
Но вполне возможно именно столько Ваш принтер и не допечатывает потому как физически не может.

по таблиці виходить 5 мм з кожного боку, а він зліва друкує нормально, а з правого боку десь 8-9мм, і виходить обрізаний текст
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

HumanKM

шаблон піджени
я їх десятки штук переставив - норм принтер на свої кошти

кидаю для прикладу пару шаблончиків
вайбер 050-557-46-26

molotokk

Цитата: HumanKM від Жовтень 21, 2021, 10:33:26
шаблон піджени
я їх десятки штук переставив - норм принтер на свої кошти

кидаю для прикладу пару шаблончиків

та я шаблони і роблю, але задовбує кожен раз закидати їх, як клієнтам налаштовую програму.
Тому і питаю, може хтось стикався з калібруванням принтера.
https://www.youtube.com/watch?v=Cv7yc9z-zTw&ab_channel=Termo-Xprinter
Найшов таке відео для Xprinter XP-370B, там в налаштуваннях принтера можна робити зміщення друку, але в xprinter xp-58 я такого пункту не знайшов.
А так то да, на свої кошти принтер класний

HumanKM

для магазинів з великою к-тю чеків беру x-printer Q90
Огень.

Ну а шаблони - так, з ними ввесь час треба мудохатися.
вайбер 050-557-46-26

molotokk

Говорив з підтримкою XPRINTER то сказали, що попробувати поставити драйвер від Xprinter XP-370B, бо вони там всі подібні по драйверах, буду завтра пробувати.

povalnik

Здравствуйте, использую очень много принтеров xp-58 с Укрскладом. Настройте в дизайнере бланков поля, уменьшайте до тех пор и двигайте влево так, чтобы вас устроило. Я уже не помню, но поле документа я выставлял гораздо меньше 58 мм. По-моему 50 или даже меньше.

molotokk

Цитата: povalnik від Жовтень 21, 2021, 17:22:58
Здравствуйте, использую очень много принтеров xp-58 с Укрскладом. Настройте в дизайнере бланков поля, уменьшайте до тех пор и двигайте влево так, чтобы вас устроило. Я уже не помню, но поле документа я выставлял гораздо меньше 58 мм. По-моему 50 или даже меньше.
я так і роблю, але тут проблема що зменшується корисна площа чека, і влазить менше інформації.
тому і хочу знайти якесь рішення, щоб нормально друкувати і не гратися з редактором чеків

molotokk

перебрав багато різних драйверів до нього і найшов найбільш оптимальний варіант - ZIJIANG Printer Driver V11.3.0.1
в нього недодруковка з кожного краю десь 0,3мм

homebuh

при печати выставьте смещение называется левый отступ и правый отступ, и переделать шаблон под 58мм, только сделать отступ в 0,5мм с каждой стороны

homebuh

Вот держите шаблон

homebuh

где Вы нашли такой драйвер, я максимум нашел v11.0.3.0
поделитесь своим

homebuh

подскажите лучше ,как печатает у Вас этот принтер, мне не нравится качество печати, не все элементы печатает, да и бледно все

Vadik

На цій вкладці можна вибирати якість друку