• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Підтримка моделей (банківських) POS терміналів

Автор majachok, Серпень 19, 2021, 13:33:10

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

majachok

Доброго дня!

Читав форуми стосовно підключення банківських терміналів типу "підтверджую роботу програми з POS терміналом INGENICO". Читав консультації стосовно підключення різних моделей.

Усіх клієнтів відмовляв від того, щоб привязувати термінал до системи обліку. Але у зв'язку із змінами у законодавстві, через те що у формі фіскального чека повинна відображатися інформація з реквізитами електронного платіжного засобу, починаю підключати термінали.

Думаю тема "Підтримка моделей (банківських) POS терміналів" буде цікава не тільки мені. Пропоную писати сюди які термінали вже перевірено, які банки, які вимоги, які проблеми .....і що як вирішували!

Наприклад у мого клієнта у якого я зараз буду перешивати РРО на нову прошивку згідно з наказом 306, буду встановлювати нову версію УкрСклад 7.49, - є РОС-термінал Ingeniсo ICT250. У переліку терміналів у програмі є Ingeniсo ICT220. Чи буде працювати 250 якщо я виберу 220? Якщо так, - то  який протокол вибирати?
Теорія, - це однозначно треба, але на практиці, щось може бути не так! :-)

HumanKM

З терміналами взагалі дупа!

Я на перефирії - невеличке містечко.
Щоб зв"язати термінал з пк, треба щоб зійшлися три зірки, програма, я і банк. З програмою і мною все ок. А от банк...
На периферії відсутні банківські інженери котрі могли б відкрити в терміналі доступ ззовні. Встановлюють термінали клєрки які уявлення немають що там і як, навіть паролів в інженерне меню не мають. З Приватом борюся вже понад пів року, відписки, присилають купу текстовой фігні яку начебто я маю зробити в себе.
Єдиний банк з яким я на сьогоднішній день повністю закрив питання з терміналом - це Альфа. Мені з Києва передали на магазин клієнта тестовий термінал з тестовою карткою. Я успішно його прив"язав до укрсклада. І підтвердив банку що в мене все вийшло. Після цього я отримав термінали з аналогічними налаштуваннями, але вже не тестові а робочі. За місяць запустив вже кілька штук.
вайбер 050-557-46-26

wiedzmin

На пяти точках работает Ingeniсo ICT250, на двух Verifone V200t. Главное - правильный протокол. Ingeniсo на BPOS, Verifone на POSAPI. На первом подключении вылезла непонятка с драйверами: банк переводил стрелки на поставщика софта, поставщик на банк. Приват и Альфа банки в этом вопросе единогласны. В итоге скачал с интернета.

molotokk

Ingenico move 2500  -  протокол BPOS працюэ нормально
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

HumanKM

Пропоную викладати реально робочі драйвери. В мене приват на тих дровах що вони дають, не поїхав. А Альфа навпаки, на дровах з нета нічого не вийшло, а той драйвер що надав інженер банку запрацював.
вайбер 050-557-46-26

trialon77

Цитата: molotokk від Серпень 28, 2021, 10:25:53
А можно подробнее как настроили работу с этим терминалом? У нас такой же, но не получилось настроить.
В настройках программы указал ком порт и скорость. Отправляю оплату на терминал - минуту висит инициализация оплаты, после чего ошибка отправки оплаты.

molotokk

Цитата: trialon77 від Серпень 30, 2021, 18:59:18
А можно подробнее как настроили работу с этим терминалом? У нас такой же, но не получилось настроить.
В настройках программы указал ком порт и скорость. Отправляю оплату на терминал - минуту висит инициализация оплаты, после чего ошибка отправки оплаты.
https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php/topic,5239.msg30545.html#msg30545
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

majachok

Все перевірив - працює!

Діма Дідур

Доброго, а як з підвязкою терміналу приват банку Verifone VX 520-G, можливо хтось може поділитися драйвером, дякую

HumanKM

Цитата: Діма Дідур від Жовтень 01, 2021, 18:57:05
Доброго, а як з підвязкою терміналу приват банку Verifone VX 520-G, можливо хтось може поділитися драйвером, дякую
Для чого гадати, звоніть на 0-800 в приват і замовте наприклад деск3200 - перевірений 100% робочий термінал. протокол БПОС.
вайбер 050-557-46-26

majachok

Просто у більшості випадків банк пропонує клієнту те що є, а не те що хоче клієнт! Може в столицях по іншому, А У НАС ТАК!
Саме тому і створена тема для обговорення і допомоги!  ::)