• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Приветствую. Можно ли сделать шрифт больше в УС

Автор depoll, Квітень 20, 2021, 17:30:34

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

depoll

Приветствую. Можно ли сделать шрифт больше в УС. Есть проблема с мелким грифтом в программе. Шрифт таблицы увеличить можно, но хотелось бы так же увеличить группу товаров, список контрагентов и тд. Одним словом увеличить весь УС, реально изменить масштаб всего УС?

AGSoft

А вы не пробовали поменять масштаб в самой операционке. там есть 125% и 150%
Автоматизація бізнесу заощаджує ваш час. Я знаю, як це зробити.    ✆ +38 050 669 18 76 (viber, telegram)    ✆ +38 098 970 970 1

AGSoft

Автоматизація бізнесу заощаджує ваш час. Я знаю, як це зробити.    ✆ +38 050 669 18 76 (viber, telegram)    ✆ +38 098 970 970 1

depoll

отчего же не пробовал, пробовал
мне все норамльно видно и в 100% , но вот номер накладной и список груп товаов, строка поиска контрагентов, вот тут маловато будет.
Системно не могу включить масштаб больше потому как нет доступа

gruenman

gruenman

в опции-параметры-интерфейс: окошко размер шрифта таблиц-лично я до 10 увеличил оч. читабельно стало

depoll

Цитата: gruenman від Квітень 22, 2021, 16:16:45
в опции-параметры-интерфейс: окошко размер шрифта таблиц-лично я до 10 увеличил оч. читабельно стало
все читабельно стало или только таблица (пречень товаров, код,количество)?
мне надо чтоб группы товаров и номер накладной тоже стали таким же шрифтом как и таблица,

Valerikkon

Тоже давно мучаюсь с этой проблемой, пробовал и масштабирование,
и увеличение размера системного шрифта, но успехов в этом вопросе не добился.
Есть свои плюсы и минусы в каждом из этих вариантов.

gruenman

Цитата: depoll від Квітень 23, 2021, 12:38:25
Цитата: gruenman від Квітень 22, 2021, 16:16:45
все читабельно стало или только таблица (пречень товаров, код,количество)?
мне надо чтоб группы товаров и номер накладной тоже стали таким же шрифтом как и таблица,

да, таки недочитал стартовый пост. Таблицы увеличились. мне достаточно и этого.

robson

В по поводу інтерфейсу хотів запитати розробників про таке - знаходячись в "Вікно касиру" в полі "перелік товарів на складі" вибираючи товар вручну дуже часто плутають касири коли в одному списку відображаються групи і товар. Можливо стрічки відділити різними кольорами. І не мішало б кнопку "назад", а то забрів не в ту групу товарів і знову потрібно нажати кнопку "Повернення у головну групу товарів" і вибирати спочатку з корня.

admin

Цитата: robson від Травень 26, 2021, 10:44:03
В по поводу інтерфейсу хотів запитати розробників про таке - знаходячись в "Вікно касиру" в полі "перелік товарів на складі" вибираючи товар вручну дуже часто плутають касири коли в одному списку відображаються групи і товар. Можливо стрічки відділити різними кольорами.

Це якщо використовуєте "Вибір по групам"? Можливо, але кольори використовуємо для чергування рядків. Виділяти якимось дуже яскравими кольорами думаємо це погана ідея. Можливо якщо ви додасте до товарів, або груп фото, то продавцям буде легше?

Цитата: robson від Травень 26, 2021, 10:44:03
І не мішало б кнопку "назад", а то забрів не в ту групу товарів і знову потрібно нажати кнопку "Повернення у головну групу товарів" і вибирати спочатку з корня.

Це вже дороблено і буде у новій версії.

robson

Це один із випадків, буває ще заплутаніше.))))
Могли би ви цю функцію реалізувати всеж таки стрічка групи і товару ніяк не відокремлюється друг від друга (можливо іншим шрифтом чи кольором шрифта). А той кому це не подобається міг би виключати в пункті "Інтерфес"