• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Друк фіскального чека ПРРО Checkbox

Автор Володимир(385), Листопад 24, 2020, 14:55:52

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Володимир(385)

Всім привіт. Хто користується  ПРРО Checkbox, як у Вас справи з роздруківкою фіскального чека? В мене  після оплати через вікно касира чек не друкує.

admin

Цитата: Володимир(385) від Листопад 24, 2020, 14:55:52
Всім привіт. Хто користується  ПРРО Checkbox, як у Вас справи з роздруківкою фіскального чека? В мене  після оплати через вікно касира чек не друкує.

"Тип печати пРРО" в меню Опции : Параметры : Фискальная печать.

Володимир(385)

Цитата: admin від Листопад 25, 2020, 16:31:02
Цитата: Володимир(385) від Листопад 24, 2020, 14:55:52

"Тип печати пРРО" в меню Опции : Параметры : Фискальная печать.
Це зрозуміло . Але я питав може хтось вже стикався з такими проблемами? Використовую принтер чеків Xprinter XP-236B в налаштуваннях принтера виставлене кодування Cyrillic ANSI 1251, тех підтримка рекомендували win 1251 чи має це значення?Ще сказано було що можна зробити шаблон чека з  фіскальним номером ПРРО і номером чека від Checkbox. З виготовленням шаблона я не зовсім дружу тому і проблема.
Без проблем друкує товарний чек який зформований через вікно касира, але друк фіскального чека не відбувається.

admin

Цитата: Володимир(385) від Листопад 27, 2020, 14:27:41
Це зрозуміло . Але я питав може хтось вже стикався з такими проблемами? Використовую принтер чеків Xprinter XP-236B в налаштуваннях принтера виставлене кодування Cyrillic ANSI 1251, тех підтримка рекомендували win 1251 чи має це значення?Ще сказано було що можна зробити шаблон чека з  фіскальним номером ПРРО і номером чека від Checkbox. З виготовленням шаблона я не зовсім дружу тому і проблема.
Без проблем друкує товарний чек який зформований через вікно касира, але друк фіскального чека не відбувається.

Это для текстовой печати, такая печать значительно быстрее чем графическая. Как настраивать кодировку надо смотреть в инструкции к вашему принтеру или обратится к производителю принтера.

В новых версиях, также будет доступен Графический режим печати TXT отчетов и чеков из CheckBox. Также можно будет выставить "Тип печати пРРО" в "Не печатать", а при оплате по F10 из Расходной накладной или Окна кассира, включайте обе галочки Печатать обычный чек и Печатать фискальный. Фискальный будет проводиться но не печататься, а на пеать будет выходить обычный чек, а он уже будет доработанный с выводом всех нужных параметров для Фискального чека включая QR-код. Смотрите прикрепленные файлы.

isian1

а если не нужно проводить фискальную продажу ??? нельзя сделать что бы при проводке можно было выбирать ??

admin

Цитата: isian1 від Липень 26, 2021, 19:18:26
а если не нужно проводить фискальную продажу ??? нельзя сделать что бы при проводке можно было выбирать ??

Не нажимайте тогда "Печать фискального чека". Файл прикрепили.

nik19582

Доброго дня. Хто вже використовує CheckBox, підкажіть будь ласка -ФОП має в програмі  2 склади: "1"- роздрібна торгівля, "2"- зберігання . При синхронізації з CheckBox  будуть синхронізуватися товари з обоx складів чи тільки з обраного наприклад тільки з 1.

molotokk

Цитата: nik19582 від Грудень 30, 2021, 11:27:01
Доброго дня. Хто вже використовує CheckBox, підкажіть будь ласка -ФОП має в програмі  2 склади: "1"- роздрібна торгівля, "2"- зберігання . При синхронізації з CheckBox  будуть синхронізуватися товари з обоx складів чи тільки з обраного наприклад тільки з 1.
чекбокс фіксує тільки сам чек, до складів він відношення не має. Що ви продали - те він і передав
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

Yuri

Доброго дня! Хто використовує принтер чеків: POS принтер SPRT SP-POS891UEdn USB+Ethernet ? Планую такий брати. Чи легко адаптується до УкрСклад + CheckBox ?

molotokk

Цитата: Yuri від Грудень 30, 2021, 12:21:08
Доброго дня! Хто використовує принтер чеків: POS принтер SPRT SP-POS891UEdn USB+Ethernet ? Планую такий брати. Чи легко адаптується до УкрСклад + CheckBox ?
будь який принтер можна адаптувати, аби друкував
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

Yuri

Цитата: molotokk від Грудень 30, 2021, 23:11:46
Дякую. Тоді ще питання: чи є різниця для УкрСкладу як буде підключений принтер? По USB чи по Ethernet? Діло в тому, що на ноуті всі порти USB зайняті. Тому планую підключати по Ethernet. Але читав, що такий варіант набагато складніший та нестабільний.

molotokk

Цитата: Yuri від Січень 02, 2022, 13:05:44
Цитата: molotokk від Грудень 30, 2021, 23:11:46
Дякую. Тоді ще питання: чи є різниця для УкрСкладу як буде підключений принтер? По USB чи по Ethernet? Діло в тому, що на ноуті всі порти USB зайняті. Тому планую підключати по Ethernet. Але читав, що такий варіант набагато складніший та нестабільний.
укрскладу всеодно, на друк іде стандартно як в віндовс

_krem

Доброго дня. Хто як почав рік з пРРО Checkbox?
В мене система не працює. Дубілет вже кілька днів вибачається за перебої, але я не можу навіть відкрити зміну.

HumanKM

це норма зараз

це так, як в нас неочікувано взимку на дороги випадає сніг

Терпіння і ще раз терпіння, треба час - все налагодиться.
Штрафів поки що не буде
вайбер 050-557-46-26

ДимаВ1995

Доброго дгя

Підскажіть чи потрібно купувати ключ за 600грн для ПРРО ЧекБокс?