• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

перенесення прихідної накладної

Автор sergius200803, Листопад 20, 2020, 12:43:57

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

sergius200803

Відразу прошу вибачення за дурне питання.
Підкажіть будь ласка як можна перенести прихідну накладну. Тобто зберегри її в потрібному форматі  і відкрити на другому робочому місці та зберегти.
Скажу що пробував налаштовувати експорт-імпорт, нічого путнього не вийшло. Накладна на 20-30 позицій і всі товари знаходяться в різних групах, при імпорті виставляю всі групи воно його кидає поза всіма групами не сортуючи по групах і при цьому дублює коди ( хоча проставленна галочка "перевіряти двійників" " по коду та назві".
Чи може є ще якийсь варіант як відкрити та зберегти в базу прихідну накладну. Дякую.

sergius200803

прийдеться відповідати самому на своє питання (може кому стане у нагоді). Дійшов висновку що операцію з збереженням в моєму випадку зробити коректно не можливо. Так як працюю з трьома валютами і от якщо  я імпортую накладну в якій є три валюти віповідно дані заносяться без перерахунку валюти і відповідно націняються не вірно.

AGSoft

Если готовы финансировать, то сделаю для Вас программу которая будет обрабатывать Ваши приходные накладные. Если интересно пишите в личку.
Автоматизація бізнесу заощаджує ваш час. Я знаю, як це зробити.    ✆ +38 050 669 18 76 (viber, telegram)    ✆ +38 098 970 970 1

sergius200803

Цитата: AGSoft від Грудень 02, 2020, 21:36:44
Если готовы финансировать, то сделаю для Вас программу которая будет обрабатывать Ваши приходные накладные. Если интересно пишите в личку.
Дякую. Але ж все-таки хотілося б добитися самому або з підказками користувачів форуму. Може і сам комусь стану в нагоді.
Успіхи в даному питанню є. Товари імпортуються з потрібними валютами. Тільки от тепер вперся в те що коли в накладній є нові товари і ті що вже є в базі, тоді при збереженні "каша", проставляються однакові коди і кількість залітає сумарна в одну позицію.

sageta

Доброго дня. Розкажіть покровково, як ви вносите прихідну накладну в базу даних? Я неданівній користувач програмою, вношу всі товари вручну, кількість додаю через вікно "Внесення залишків". Тепер у мене прихідна накладна на 500 позицій, хочеться автоматизувати процес. Буду дуже вдячна за будь-які підказки :)