• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

SQL error state =08006

Автор marianchornobay, Жовтень 15, 2019, 10:11:22

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

marianchornobay

Знаю такі теми вже були. Просто не знаю як це поправити, там толком нічого не розписано
SQL error state =08006
Unable to complete network request to host "192.168.144.1".
Failed to establish a connection.
На Сервері та Клієнті відключіть антивіруси / фаєрволи та спробуйте запуск, якщо з'єднається налаштуйте захисників так, щоб вони пропускали з'єднання, програма використовує порт 3053.

Антивіруса немає на компютері/фаєрвол відключив через Брандмауер все відключенне, але підключитися не хоче.

molotokk

Відповідь на проблему знайшов:
Заходимо в Cmd.exe від імені адміністратора
вводимо послідовно команди:
netsh interface ipv4 set global dhcpmediasense=disabled
netsh interface ipv6 set global dhcpmediasense=disabled
і для перевірки:
netsh interface ipv4 show global
netsh interface ipv6 show global
В рядку "DHCP Media Sense" має писати disabled, якщо так - все пройшло успішно.
розписано детально тут https://www.softbalance.com.ua/forum/index.php/topic,4741.msg27428.html#msg27428
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

marianchornobay

Дякую, запрацювало   8) ::)

molotokk

Цитата: marianchornobay від Жовтень 17, 2019, 08:39:47
Дякую, запрацювало   8) ::)
я так розумію що вінда 10??  бо в мене тільки на 10ті такі приколи були)
підбір та продаж обладнання для торгівлі, допомога в налаштуваннях програми ⇒ "komfort-m.com" ⇒ "t.me/komfortmservice" ⇒ ✆ 097-873-59-01

admin

Цитата: marianchornobay від Жовтень 15, 2019, 10:11:22
Знаю такі теми вже були. Просто не знаю як це поправити, там толком нічого не розписано
SQL error state =08006
Unable to complete network request to host "192.168.144.1".
Failed to establish a connection.
На Сервері та Клієнті відключіть антивіруси / фаєрволи та спробуйте запуск, якщо з'єднається налаштуйте захисників так, щоб вони пропускали з'єднання, програма використовує порт 3053.

Антивіруса немає на компютері/фаєрвол відключив через Брандмауер все відключенне, але підключитися не хоче.

А почему правили ubclient.ini и вписали локальный IP вместо стандартного имени компьютера что выставляет УкрСклад. Ведь это не удаленное соединение. Или это VPN?