• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Робота з комплектацією

Автор TivoliRivne, Червень 05, 2019, 15:13:47

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 4 Гостей дивляться цю тему.

TivoliRivne

Чому не можу редагувати Комплектацію. Роблю так як написано в Довідці - виділяю Товар а потім на вкладці Комплектація - Редагувати комплект. Добавити - Видали нічого не працює. Не можу нічого ввести. Ось екранка
Можливо хтось детальніше пояснить процедуру комплектування товару? Дякую

sergius200803

Цитата: TivoliRivne від Червень 05, 2019, 15:13:47
Чому не можу редагувати Комплектацію. Роблю так як написано в Довідці - виділяю Товар а потім на вкладці Комплектація - Редагувати комплект. Добавити - Видали нічого не працює. Не можу нічого ввести. Ось екранка
наводим курсор на потрібну позицію тиснемо ОДИН раз лівою кнопкою (тобто НЕ РЕДАГУЄМО), потім тиснем на "комплектацію"/"редагувати комплект". вродь так.

TivoliRivne

вже так півдня роблю )))) саме в такій послідовності. Може в мене проблеми з софтом а не програмою?

TivoliRivne

проблема в тому, що коли переходжу на рядок введення даних Комплектації, він пустий, не приймає символів, просто курсор мишки стоїть на місці введення і все

admin

Цитата: TivoliRivne від Червень 05, 2019, 15:13:47

Вы пытаетесь добавить товар сам в себя? Вы же редактируете комплект с кодом "3", добавляйте другие товары кнопкой Добавить или двойным кликом в комплект "3", но не самого же себя.

TivoliRivne

Можливо я не правильно розумію Комплектацію? Моя мета - добавити в поз. 3 ще пару позицій з яких вона складається, тобто комплектується. Я це маю на увазі. Чи мені потрібно робити ієрархію входжень через групи товарів зліва? дякую

sergius200803

Цитата: TivoliRivne від Червень 05, 2019, 17:02:15
Можливо я не правильно розумію Комплектацію? Моя мета - добавити в поз. 3 ще пару позицій з яких вона складається, тобто комплектується. Я це маю на увазі. Чи мені потрібно робити ієрархію входжень через групи товарів зліва? дякую
Так спокійно. По черзі,в нас є три товари (1,2,3), нам треба в товар номер 1 добавити в комплект товар 2 і 3.наводим курсор на потрібну позицію (товар1) тиснемо ОДИН раз лівою кнопкою (тобто НЕ РЕДАГУЄМО), потім тиснем на "комплектацію"/"редагувати комплект". подвійним кліком (або наводимо курсор на товар номер 2 тиснем один раз лівою, потім додаємо товар знизу "додати"), товар номер 2 появлявляється в переліку комплектації товару номер 1, так само робим і з товаром номер 3. потім "запамятати комплект". в мене виходить щойно пробував, хоча я поки цим не користуюсь.

TivoliRivne

::) ::) ::) ::) ::) ::) ТИСЯЧНЕ СПАСІБА!!! В справці неправильно описали алгоритм роботи Комплектації. Прошу Ваше пояснення внести в офіційну справку!
Дуже дякую

TivoliRivne

Питання такого плану: а можна товар з однієї групи копіювати в іншу? От наприклад в мене використовуються в різних Комплектах стандартні покупні деталі та матеріали. Як можна їх добавляти в комплектацію щоб не робити копій чи дублювання? дякую