• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Автоматический заказ по поставщику

Автор Ramzes_nv, Травень 27, 2019, 11:39:38

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Ramzes_nv

Здравствуйте, не могу разобраться с программой,я только начал её использовать.
один раз в неделю делаю заказ у поставщиков
как настроить заказ с фильтрацией по поставщику, чтобы при достижении минимального остатка этот товар сразу попадал в заказ и желательно шла сразу отправка по почте.

sergius200803

Цитата: Ramzes_nv від Травень 27, 2019, 11:39:38
Здравствуйте, не могу разобраться с программой,я только начал её использовать.
один раз в неделю делаю заказ у поставщиков
как настроить заказ с фильтрацией по поставщику, чтобы при достижении минимального остатка этот товар сразу попадал в заказ и желательно шла сразу отправка по почте.

Програма огонь! Але все ж таки формувати замовлення потрібно вручну (це не штучний інтелект :)), відкриваєм "форма рахунок замовлення"
вибираєм постачальника (я прописав кожному своєму постачальнику в кінці назви його ID тобто "Бандера С.А._ID08") і добавив колонку "ID постачальника", відсортовую фільтром по "ID постачальника" і отримуємо список товару тільки від цього постачальника (ID08) ну і добавляємо товар в кількості відповідно до своїх потреб. А виділення кольором мінімального залишку потрібно тільки для зручності користування, колір тільки сигналізує вам що цю позицію треба добавити в замовлення.

Vex

А як бути з тим, коли один і той же товар поставляють різні контрагенти?