• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Работа с программой

Автор Babazyaka2014, Липень 06, 2016, 13:15:10

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Babazyaka2014

Здравствуйте! Подскажите как привязать комплект к списанию, допустим кофе Американо, что бы выбивать Американо а списывало воду сахар кофе и т. д.???

admin

Цитата: Babazyaka2014 від Липень 06, 2016, 13:15:10
Здравствуйте! Подскажите как привязать комплект к списанию, допустим кофе Американо, что бы выбивать Американо а списывало воду сахар кофе и т. д.???

Меню Помощь : Справка : Работа со справочниками : Справочник Товары : Тип сборного товара: Комплект и Производство

Igor_A

Доброго вечора. Починаю працювати з Укрскладом. Прочитав, що головне з початку вірно зробити структуру складу та занести вірно товари. І ось не можу вірішити проблему. Є кава в зернах різної ваги, стакани різного об'єму та кількісті в пачці і так далі, далі. Якщо тільки на продаж - питань нема. Але якщо я хочу робити з цієї кави напій, через автовиробництво, то мені треба буде списувати каву в грамах, крім різних там стаканів, мішалок, цукру і добавок.
Питання: Які одиниці виміру обрати для таких товарів, що можуть бути продані, як пачкою 1 кг, так і розібраною на порції по 15 г? А тут ще ціни вхідна, роздрібна, оптова. Може є у кого приклад, бо в ступорі. Наче все добре, коли по грамам, шт, але коли заношу остатки, ціна вхідна їде, а роздрібна поїхала вгору, треба виствляти 4 знака після коми. Шось я чужу.