• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Друк цінників з прихідної накладної.

Автор Ярослав, Листопад 18, 2015, 12:23:07

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Ярослав

Друкую цінники з прихідної накладної, в товарів є і внутрішній штрих-код , і штрих-код виробника. При друку цінників - завжди друкується внутрішній штрихкод, як зробити щоб друкувався штрих код виробника, а якщо його нема, тоді щоб друкувався внутрішній?

як змінити IIF(<Товар.ШтрихКод.Внутренний> == "",<Товар.ШтрихКод.Производителя>,<Товар.ШтрихКод.Внутренний>) в шаблоні?

admin

Цитата: Ярослав від Листопад 18, 2015, 12:23:07
Друкую цінники з прихідної накладної, в товарів є і внутрішній штрих-код , і штрих-код виробника. При друку цінників - завжди друкується внутрішній штрихкод

Печатается внутренний, если он не заполненный печатается код производителя.

як зробити щоб друкувався штрих код виробника, а якщо його нема, тоді щоб друкувався внутрішній?

як змінити IIF(<Товар.ШтрихКод.Внутренний> == "",<Товар.ШтрихКод.Производителя>,<Товар.ШтрихКод.Внутренний>) в шаблоні?

Поменяйте местами <Товар.ШтрихКод.Внутренний> и <Товар.ШтрихКод.Производителя> в коде выше.

Ярослав

Цитата: admin від Листопад 18, 2015, 12:32:22
Друкую цінники з прихідної накладної, в товарів є і внутрішній штрих-код , і штрих-код виробника. При друку цінників - завжди друкується внутрішній штрихкод

як зробити щоб друкувався штрих код виробника, а якщо його нема, тоді щоб друкувався внутрішній?

Поменяйте местами <Товар.ШтрихКод.Внутренний> и <Товар.ШтрихКод.Производителя> в коде выше.
Запрацювало. Дякую.
Порада тим хто також буде міняти місцями- слідкуйте щоб не було пробілів коли будете міняти місцями, бо в мене це створювало помилку.

printmaster

Доброго дня, а в мене не працює...

Як місцями не змінював, все одно друкує тільки внутрішній.

Підкажіть, може щось не так...

IIF(<DataRep."TOV_SCANCODE"> == "",<DataRep."TOV_SCANCODE_IN">, <DataRep."TOV_SCANCODE">)

dana_granelit

Доброго дня. Я новачок. Підскажіть, як налаштувати принтер щоб друкував цінники різного розміру наприклад в мене термоетикетка 30*20  термопринтер Xprinter XP-235B

Valerikkon

1 - создайте этикетку нужного размера.
2 - в свойствах принтера настройте несколько профилей под свои этикетки - выбирайте при печати нужный.
Тут многое зависит от вашего принтера. На своём TSC TE200 вообще не заморачиваюсь с настройками.
Выбираю нужную этикетку (20*30, 80*40, и т.д.) в режиме просмотра и отправляю на печать.

Вадим Л

Добрый день. Я порылся на форуме но на свой вопрос так и не нашел ответ. И так. Печатаю этикетки с штрихкодами из накладной. Но проблема в том что в накладной есть товар с штрихкодом производителя и без штрихкода. Мне НЕ нужно печатать еще один штрих код на товар в котором есть штрих код заводской. А только на товар с внутренним штрих кодом. Я пошел в редактирования шаблона => нажимаю на штрих код => редактировать => IIF(<Товар.ШтрихКод.Внутренний> == "",<Товар.ШтрихКод.Производителя>,<Товар.ШтрихКод.Внутренний>) и вот я так понимаю это строка отвечает за то что печатать. Но в редактировании на таком уровне я 0, чтобы я не убирал, слова, скобки, пробелы, все это после сохранения бьет ошибку. Подскажите как оставить печать только внутреннего шк. Спасибо

majachok

Теорія, - це однозначно треба, але на практиці, щось може бути не так! :-)

Valerikkon

Поменяйте Товар.ШтрихКод.Внутренний    на Товар.ШтрихКод.Производителя
и наоборот  Товар.ШтрихКод.Производителя  на Товар.ШтрихКод.Внутренний
слова, скобки, пробелы удалять без понимания того что вы делате нельзя.