• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Укрзарплата

Автор borshjulia, Серпень 29, 2008, 20:22:49

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 4 Гостей дивляться цю тему.

borshjulia

Добрый день! Подскажите пожалуйста не формирует отчет и начисления в Фонд Соц.страх от НС (1,16%)

moder

Цитата: borshjulia від Серпень 29, 2008, 20:22:49
Добрый день! Подскажите пожалуйста не формирует отчет и начисления в Фонд Соц.страх от НС (1,16%)
Отчеты все работают.
Проверьте справочник "Мои фирмы", вкладку "Соцстрах" - указана ли там тарифная ставка "Соцстрах от НС"; проверьте или правильно выбрана организация/предприниматель, период формирования отчета...
Нюансов много. Уточните, что значит не формирует?

borshjulia

Добрый день. Имеено в тарифной сетке не указана ставка 1,16%. Подскажите как мне изменить

moder

Цитата: borshjulia від Вересень 03, 2008, 22:16:57
Добрый день. Имеено в тарифной сетке не указана ставка 1,16%. Подскажите как мне изменить
Справочник "Мои Фирмы", выберите Вашу фирму, перейдите на вкладку "Соцстрах", укажите дату в поле "Начало периода" и установите ставку "Соцстрах от НС" (подробнее в программе, меню "Помощь":"Справка", справочник "Мои Фирмы")
После установки ставки необходимо перепровести документы Расчет ЗП ("Расчет всех строк").

borshjulia

Спасибо за помощь.Подскажите пожалуйста как ввести остатки по фондам?

moder

Цитата: borshjulia від Вересень 06, 2008, 17:03:40
Спасибо за помощь.Подскажите пожалуйста как ввести остатки по фондам?
Специального документа для ввода остатков нет.

Лучший способ как можно полнее внести информацию - это провести зарплату предыдущих периодов (начиная с 01 января). Многие поля в отчетах открыты для редактирования: сделайте двойной щелчок на поле, введите необходимое значение, нажмите кнопку "Обновить" для пересчета полей. Внесенные Вами данные сохраняются и переносятся в отчеты следующих периодов.

Также Вы можете использовать "Экспорт" отчета в любой удобный для Вас формат и делать изменения самостоятельно.

tava

Встановив обовлення до УкрЗарплати за 23.09.2008 і тепер не можу редагувати картки фірм. Може я щось не так роблю.

tava

Вже працює але після того як я встановив старе обновлення і ще раз нове. В чому причина? Що я не так зробив?

admin

Цитата: tava від Вересень 23, 2008, 12:33:34
Встановив обовлення до УкрЗарплати за 23.09.2008 і тепер не можу редагувати картки фірм. Може я щось не так роблю.

1. Не можете редактировать это как, выдавало ошибку, кнопка была не доступна или что опишите подробней.
2. Какие еще окна в программе были открыты в этот момент?

tava

Не відкривало сторінку існуючого підприємства, а коли я створював новий кадр то немав змоги робити там записи. Але після того як я встановив спочатку стару версію і повторно нову версію за 23.09.2008 все пішло нормально. Інших вікон в той момент я не відкривав.
Ще таке питання чи будуть в програмі звіти в персоніфікований облік

tava

Загалом програма працює нормально. Вам респект за цю прогу дуже допомогає і в ній все те, що необхідне. Добре було б ще персоніфікацію добавити...

tava

Я маю наувазі місячні звіти в персоніфікацію форма індані. В нас експеримент і приходиться робити індані вручну

admin

Цитата: tava від Вересень 23, 2008, 15:01:53
Не відкривало сторінку існуючого підприємства, а коли я створював новий кадр то немав змоги робити там записи. Але після того як я встановив спочатку стару версію і повторно нову версію за 23.09.2008 все пішло нормально. Інших вікон в той момент я не відкривав.

Повторно.
Не открывало это  как, выдавало ошибку, кнопка была не доступна или что, опишите подробней.

Цитата: tava від Вересень 23, 2008, 15:15:26
Я маю наувазі місячні звіти в персоніфікацію форма індані. В нас експеримент і приходиться робити індані вручну

Персонификация будет но такая как положено законодательством. Если будет больше запросов по месячной то добавим и такую.

tava

Дуже треба місячну персоніфікацію. Вже дуже скоро місячний звіт в персоніфікацію буде нормою законодавства. І якщо програма буде формувати такий звіт то це буде великою перевагою оскільки більшість не буде знайома з формою такої звітності і для них простіше буде використовувати вашу програму ніж виписувати індані вручну тим більше при великій кількості застрахованих осіб це великий обсяг роботи і ймовірність зробити помилку висока.
Двоє моїх знайомих цікавляться вашою прогою і для них теж важливо щоб була місячна персоніфікація.

tava

Поки що я користуюся програмою пенсійного фонду в якій є можливість формувати електронну звітність в персоніфікацію, але там багато ручної роботи. Як я собі уявляю в УкрЗарплаті це було б набагато простіше. На міг погляд програма з такою звітністю набула б повної довершеності в питанні нарахування заробітної плати та всіх податків на заробітну плату.
Продукт ваш дуже корисний, економить багато часу і спрощує роботу. Я так розумію розрахований на людей які займаються бухгалтерським аутсорсингом - надають бух. послуги.
Ще один нюанс - добре було б якби програма враховувала суму сплаченого єдиного продатку підприємцем за найманого працівника (це становить 50% від суми єдиниого підприємця) при розрахунку сплати внесків в пенсійний фонд (адже в пенсійний зараховується 42% від суми єдиного за найманого працівника). Тобто в платіжку вносилася сума внгесків за мінусом розщеплення 42%.