• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

Зняти резерв

Автор ЛюбаХ, Березень 16, 2015, 12:27:09

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

ЛюбаХ

Доброго дня всім! Може хтось підкаже як зняти товар з резерву. Переглянула все по темі, та відповіді не знайшла. Був співробітник, який резервував все, а потім на місце назви товару (який рахувався в резерві, а фактично вже не було) вносив нову назву з новим кодом, а резерв залишався. Як повністю очистити колонку резерв?

Vad

Открыть счета, если не отображается колонка "В резерве", то поставить, чтоб она отображалась, а потом по всем счетам где стоит в этой колонке "1" зайти в режиме редактирования и снять галочку "Резервировать".

ЛюбаХ

Так немає вже тих рахунків давно (була зміна фірми), резерв стоїть без прив'язки до рахунків.

Vad

Тогда смотрите где товар стоит в резерве: на любом таком товаре F6 и выбираете в выпадающем меню резерв. там и посмотрите по какому документу этот товар зарезервирован.

ЛюбаХ

В вікні ТОВАР в колонці резерв стоять цифри, а коли дивлюся історію руху (відкриваю вікно РЕЗЕРВ) порожньо, ніяких даних немає, тому не можу знайти звідки ці цифри у резерві.

ЛюбаХ

Товар, який  реально  в резерві і у звіті і в історії руху видно коректно, а старі записи резерву ніяк очистити не вдається - у них немає прив'язки до рахунків((( Співробітники постаралися ))

admin

Пишите на поддержку, возможно затребуют базу данных.

ЛюбаХ

Дякую за відповідь, спробую написати.