• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

Імпорт CSV

Автор Ivawenko, Липень 25, 2014, 22:50:26

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Ivawenko

Вітання всім!Користуюсь вашою програмою вже місяць, задоволений всім ;).Маю питання, на яких немаю відповіді(.Питання перше:Проводжу я прихідну накладну через імпорт СSV вибираю всі колонки відповідно до запиту, але мене цікавить одна колонка то ціна приходу....пояснюю, в колонці де в мене ціна приходу від постачальника я вибира колонку "ціна приходу" в результаті коли я натискаю імпорт я отримую нулі в колонці де в мене вказана моя закупівельна ціна, тобто ціна приходу, а коли я в колонці де в мене прихідна ціна виберу не "Ціна приходу" а "Док ціна" і проводжу накладну (тобто імпорт) тоді показує ціну приходу... чому так???
І наступне питаня:Проводжу я накладну через імпорт CSV вибираю всі колонки відповідно до запиту в колонці де ціна приходу я вибираю "Док ціна" натискаю імпорт, отримую накладну в правій стороні є меню де можна вибирати Ціна приходу, Роздрібна ціна і т.д., я вибираю роздрібна ціна і натискаю праву кноп миші перерахувати ціну на товар і отримую ціну роздрібну вказану з моєю націнкою(відсотки націнювання я ввів в параметрах програми) і я хочу змінити ціну однієї позиції наприклад машинка 150грн я змінюю на 120грн, все нібито добре, далі я натискаю запам'ятати накладна зайшла в базу і є збережена.Тепер я заходжу в прихідні накладні вибираю дану накладну подивитись і бачу, що програма зберегла мені її в роздрібній ціні ВІД ПОСТАЧАЛЬНИКА а має бути в прихідній? І я думаю зробимо так...редагую накладну і переводжу її з роздрібної в прихідну ціну перераховую ціна на товар, програма рахує все добре зберігаю і отримую повністю той результат що хотів тобто накладна по ціні (сума) приходу.АЛЕ ЦІНА НА ТУ МАШИНКУ ПОМІНЯЛАСЯ НАЗАД ЗІ 120грн на 150грн Чому так?. А якщо в мені не одну а десять позицій потрібно змінити ціну це потрібно виконувати вручну після прийняття накладної?Дякую! Успіху всім!

Creat

Прихідна ціна - це ціна в довіднику товарів приходу.
Ціна документу - це ціна по якій ви купуєте твар. Вона може співпадати, а може й ні з ціною в довіднику. Хочете щоб співпадала - дублюйте цю колонку в СSV і імпортуйте в два поля.
У вас в опції - параметри - стоїть автоматичне коригування ціни товару. От коли ви зберігаєте прихідну накладну вам і змінює ціни в довіднику.
Якщо ви прихідну накладну імпортуєте в прихідній ціні то вона й буде в прихідній ціні. А от роздрібні ціни в товарах, які не попадають в стандартну націнку треба правити ручками в довіднику.

Ivawenko