• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Резерв при формуванні рахунка.

Автор zhmaylo, Червень 25, 2008, 19:53:35

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

zhmaylo

Вже півтора роки обліковую за допомогою програми послуги. По послугам накладні не провожу тільки акти. Півтора роки кількість послуг безмінна і становить "нуль штук". Відкриваю в черговий раз базу і бачу кількість одної із послуг "-1". Шукаю, яка накладна змінила кількість послуг.
1. "F6" - видає що накладних немає.
2. Відновлюю базу по щоденним копіям. Знаходжу день з якого починається розбіжніть. Але і там накладної нема.

P.S.
Поки друкував це повідомлення. Знайшов відповідь на питання. По "F6" видає "Рух товара". По цьому запиту дійсно нема жодних документів. Я переставив вибір документів на "Резерв". І відразу побачив: звідки береться "-1". При формуванні рахунка я випадково натиснув галочку "резерв". Що і стало причиною зміни кількості.
Я три місяці шукав цю просту причину.  :)

admin

Никаких проблем не обнаружил. Завел товар и услугу, выписал счет с резервом, количество для услуги не поменялось. Какая у Вас версия программы?

zhmaylo

Так дійсно. Зміни кількості товара не буде якщо у властивостях товара стоїть галочка "послуга".
Але вже так повелось, я послуги обслуговую без галочки "послуга". А в цьому випадку кількіть змінюється.

admin

Цитата: zhmaylo від Червень 30, 2008, 13:59:06
Так дійсно. Зміни кількості товара не буде якщо у властивостях товара стоїть галочка "послуга".
Але вже так повелось, я послуги обслуговую без галочки "послуга". А в цьому випадку кількіть змінюється.

Конечно меняется ведь вы резервируете товар, а не услугу. Плюс если есть метка услуга то в налоговой она выписывается правильно и выписывается корректно акты.
Мое мнение: тема создана зря т.к. будет только сбивать с толку пользователей которые резервируют товар.