• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

Виписка накладної з рахунка форма-замовлення.

Автор Yuri, Лютий 14, 2014, 19:37:20

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Yuri

Доброго всім дня!
Підкажіть, будь-ласка, чи можливо якимось чином зробити так щоб можна було виписувати видаткову накладну на основі рахунка форма-замовлення? Дякую.

semp

Документ "Рахунок форма-замовлення" створений для підготовки замовлення для постачальника, тому на його основі можна створити прибуткову накладну від постачальника, а видаткова накладна створюється на основі рахунок-фактури

Yuri

Це зрозуміло. Дякую, SEMP! Питання було - чи можливо взагалі....?

semp

Це можливо було б якщо розробник в Групу зв'язаних документів до якої належить Рахунок форма-замовлення добавив Видаткову накладну, але, на мій погляд, це не логічно, тому, мабуть, і робити цього ні хто не буде.
Можу запропонувати створити новий шаблон, який буде мати вигляд як видаткова накладна, але ціни в даному шаблоні будуть підставлятися з довідника товарів, і якщо ціна та сума потрібна буде, наприклад, видаткова, то в відповідних формулах потрібно буде зробити зміни.
Так, наприклад, ціна - замінити на [ToNacValuta(StrToFloat(<Товар.Цена.Розничная>), <Товар.Цена.Валюта.Расходная.Номер>)]; сума та Всього також замінити аналогічно, тобто замість Товар.Цена.Приходная в формулах буде Товар.Цена.Розничная, а замість Товар.Цена.Валюта.Приходная.Номер буде Товар.Цена.Валюта.Расходная.Номер

Yuri