• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.

Интернет-магазин OpenCart и УкрСклад

Автор admin, Листопад 13, 2012, 15:45:57

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 7 Гостей дивляться цю тему.

gruenman

Цитата: gruenman від Січень 30, 2025, 17:11:57Добрий день.
Підкажіть будь ласка,мо хтось в курсі,  як подолати таку ситуацію:
під час синхронизації товари, в назві яких є апостроф, дивним чинм на сайті перетворюються.
Наприклад: Фарба олiйна ROSA Gallery Зелена трав'яна, 45мл
стає
Фарба олiйна ROSA Gallery Зелена трав'яна, 45мл
Крім того, ці товари на сайті дублюються, а потім це все залітає в Укрсклад:)
Мо є якись секрет, якого я не знаю?

Проблема в процессі подолання)
Ситуація така
УС надсилає позицію в ОК ( в мене версія 4,0,2,3)
залазить вона в ОК норм
але при зворотній синхронизації
ОК чогось раком передає той апостроф в УС так, що УС сприймає його як частину команди PHP чи на чому він там написаний
експериментально вставовлено
що символ який живе в анг. розкладці( принаймі в мене) там де кацапська бува Е: , сприймається і ОК і УС норм та не перетворюється на кракозябру. Що воно за символ-ХЗ, чи літера-апостроф чи одинарна кавичка-поки не вияснив.
Принаймі в мене замість апострофа тепер буде " ,його ставити легше, він не перетворюється і гуглу на нього пофігу при оптимізації.
Якось так

Kroyon

Цитата: gruenman від Січень 31, 2025, 10:10:24...
Це екранування даних, що вносяться до БД ОС, тобто перетворюються "небезпечні" символи. Звісно ОС сприймає такі дані адекватно, та на сайті виводить ці символи такими, як вони і повинні бути. Але при синхронизації ОС->УС в файл синхронизації записуються дані в тому вигляді, як вони записані у БД сайту, тому і виникають дублі спочатку в УС та наступному етапі синхронизації вже на сайті.
Якщо не помиляюсь, у відносно старих версіях синронизації дані записувались до ОС без екранизації, є верогідність, що в нової версії її додали.. або 4 версія ОС почала екранувати (у випадку збереження картки товару після редагування)..
Так чи інакше у цьому випадку краще писати на підтримку (що більш бажаний варіант) або шукати де виникає проблема та правити код самому..

gruenman

Цитата: Kroyon від Січень 31, 2025, 11:34:37
Цитата: gruenman від Січень 31, 2025, 10:10:24...

Так чи інакше у цьому випадку краще писати на підтримку (що більш бажаний варіант) або шукати де виникає проблема та правити код самому..

підтримка спочатку сказала, що не змогли повторити, бо в них ОК версія 3)))
але зараз наче процес їде.

Libry

Здравствуйте!Подскажите пожалуйста...В опенкарте товары имеют одинаковый КОД с Укрсклад.Синхронизация идет по коду товара!В Укрскладе 1 товар и 1 код
https://prnt.sc/h_3KnBNgWqgN
Но на сайт делает дубли!Обновлял Очищал индификаторы без разницы
https://prnt.sc/kEbuKCM_TTHm