• Ласкаво просимо на Спільнота для обміну досвідом між користувачами програм УкрБланк, УкрСклад, УкрЗарплата.
 

Звіти/скрипти на замовлення

Автор admin, Лютий 20, 2015, 14:21:04

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

admin

Порядок та правила роботи:

1. Усі заявки на створення нового звіту або доопрацювання існуючого обробляються тільки на підтримці.
2. Заявку на звіт приймаємо лише на підставі повного та детального технічного завдання (ТЗ). В ТЗ має бути докладно описано який звіт, як він використовується або чим корисний, які вхідні або вихідні дані, тобто звідки робити вибірку та що відображати. ОБОВ'ЯЗКОВО до ТЗ повинен бути приклад друкованої форми в Excel або Word із трьома і більше товарами/клієнтами/складами та іншими вихідними даними залежно від звіту, тобто як Ви бачите цей звіт.
3. Ви НЕ отримуєте ексклюзивних прав на цей звіт, тобто звіт, створений нами за Вашу оплату, ми можемо додати в програму в майбутніх версіях, викласти на форум для загального завантаження, віддати іншому клієнту як схожий і т.п.
4. Мінімальна вартість звіту – 1000,00 грн, скрипта – 400,00 грн. Після оцінки ТЗ від Клієнта ми можемо сказати ПРИБЛИЗНУ вартість, Ви можете відмовитися або продовжити роботу. Оплата ТІЛЬКИ після перевірки Клієнтом звіту на працездатність та на відповідність ТЗ.
5. Доопрацювання звіту після виконання повного ТЗ та оплати від клієнта тільки на умовах створення нового звіту, аргументи "тут лише одну колонку додати, вам це 2 хвилини" не приймаємо, іноді ці "2 хвилини" можуть затягнутися на пів дня, тому треба добре обмірковувати ТЗ.
6. Створення звітів робитимемо у "вільний" чи, так би мовити, менш інтенсивний від основної роботи час, термінів виконання звітів немає, зрозуміло що це не місяць, а й за добу вимагати від нас звіт не потрібно, тому що може бути багато роботи і підтримка може відкласти звіт на пару днів або тиждень, термінових звітів також не робимо.
7. Від одного клієнта на підтримку надсилаєте лише одне ТЗ на один звіт, не треба надсилати заявку на багато звітів. Зробимо один, лише тоді другий і т.д.
8. Залишаємо за собою право відмовити у створенні звіту, причин може бути багато, наприклад, якщо звіт не можна реалізувати в програмі, дуже довгий час формування звіту, тощо.
9. Звіти робимо лише зареєстрованим користувачам.

admin

#1
Тимчасово не робимо звіти/скрипти на замовлення